ΑΟΑΝ: Ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές

Ποδόσφαιρο
ΑΟΑΝ: Ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφές από Λασίθι, Ηράκλειο και… Κροατία για τους Αγιονικολιώτες

Η προετοιμασία του ΑΟΑΝ ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής βρίσκεται σε εξέλιξη και παράλληλα οι Αγιονικολιώτες θέλουν να παρουσιάσουν μια δυνατή ομάδα. Έτσι ανακοίνωσαν σήμερα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ιβάν Μπένκο, Μάριο Πάγια, Πάουλο Γκέγκα και Χρήστο Χρυσοφάκη.

Ιβάν Μπένκο είναι 23 ετών, κατάγεται από την Κροατία και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ενώ μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ανήκε στο δυναμικό του ΟΦΙ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη στις ομάδες της χώρας του, NK Sesvete U19, U17, Youth, NK Tekstilac-Ravnice, NK Vrbovec και NK Dubrava ZG.

Μάριο Πάγια ο οποίος ανήκει στον Εργοτέλη, ήταν μέλος της Κ20 του Εργοτέλη και παραχωρήθηκε για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα της ακαδημίας του ΑΟΑΝ, αγωνίζεται τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής με ανασταλτικά καθήκοντα, όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Πάουλο Γκέγκα προέρχεται από τον ΑΟ Βραχασίου του οποίου ήταν πρωταγωνιστής τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, δεκαοκτώ ετών και αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Χρήστος Χρυσοφάκης επιστρέφει έπειτα από μιάμιση σεζόν στον ΑΟΑΝ για να αγωνιστεί μαζί του στην Γ’ εθνική, έχοντας άλλωστε μεγάλη συμβολή στην άνοδο πριν δύο χρόνια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λασιθίου 2018-2019. Στα 31 του χρόνια, είναι γνωστός όχι μόνο στο κρητικό ποδόσφαιρο, αλλά σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς ο Ιεραπετρίτης μεσοεπιθετικός μετά το ξεκίνημα του στον ΑΣΙ, μετακινήθηκε στον και την ομάδα των Νέων αρχικά και στη συνέχεια στην Ανδρική με την οποία αγωνίστηκε στην Α΄ εθνική, σε μια περίοδο όπου έγινε και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U19 και U21. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ακόμη στον Παναιγιάλειο και τον ΟΦΙ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News