Πόρος: Νέα σπουδαία κίνηση με Τριανταφύλλου

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Νέα σπουδαία κίνηση με Τριανταφύλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέμπτη μεταγραφή για τον Πόρο περιμένοντας την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Τον πολύπειρο επιθετικό Τάσο Τριανταφύλλου απέκτησε ο Πόρος και αυτή ήταν η Πέμπτη μεταγραφή του συλλόγου μετά τους Παπαδομιχελάκη, Μπάμπη, Καμπεράι και Σταυρουλάκη.

Ο Τριανταφύλλου μέχρι πρότινος άνηκε στο Γιούχτα και μαζί με τον Φραγκουλάκη που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, χαρακτηρίζονται από τον Πόρο ως «οι κορυφαίες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου». Η ανακοίνωση του Πόρου για την απόκτηση Τριανταφύλλου:

"Ο Α.Ο. Πόρος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα σε όλα τα επίπεδα, πραγματοποιώντας μεταγραφές τοπ επιπέδου. Μεταγραφές που γράφουν ιστορία και που ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας μας μαζί με το υπάρχον εξαιρετικό υλικό. Καλωσορίζουμε τον MR GOAL Τάσο Τριανταφύλλου -που μαζί με τον ερχόμενο του Μιχάλη Φραγκουλάκης το περασμένο καλοκαίρι αποτελούν τις κορυφαίες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου- στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με τα "μπλε".

"Μπλε" τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά στην προπόνηση της Πέμπτης (18/03) στις εγκαταστάσεις του "Lido Soccer". Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας η συνεργασία μ' έναν παίκτη της κλάσης και την διαδρομή του Τάσου Τριανταφύλλου και με την παρουσία του τα ωφέλη θα είναι πολλαπλά εντός και εκτός γηπέδων για την ομάδα μας". 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

O Τάσος Τριανταφύλλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πορεία του μέσα στα γήπεδα και τα κατορθώματά του μιλούν από μόνα τους για τον MR GOAL! Mε πάνω από 22 χρόνια σπουδαίας διαδρομής, κοντά στις 450 συμμετοχές και περισσότερα από 210 γκολ. Γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1979 και αποτελεί γέννημα-θρέμμα του ΠΟΑ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΠΟΑ με δάσκαλο τον Ράικο Γιάνγιανιν, παίρνοντας γρήγορα "προαγωγή" για την πρώτη ομάδα. Με δικά του γκολ τη σεζόν 2002-2003 οδήγησε τον ΠΟΑ από το Περιφερειακό στην Γ’ Εθνική.

H επιβράβευση ήρθε με την πρόταση του ΟΦΗ, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και παίζοντας στην Α’ Εθνική. Μετά από 2,5 χρόνια στον Όμιλο, η επόμενη ομάδα του ήταν ο Ιωνικός ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Εθνικό Αστέρα. Ακολούθως μετακόμισε στη Ρόδο, όπου έζησε σπουδαίες στιγμές με τη φανέλα του Διαγόρα, μία άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική και συνολικά 82 συμμετοχές και 32 γκολ. Μετά τον Διαγόρα, ο έμπειρος φορ έπαιξε στην Καλλονή (άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Football League), στην Γλυφάδα και στην Επισκοπή (άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Football League). Μάλιστα στην ομάδα του Ρεθύμνου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με 15 γκολ.

Η καριέρα του συνεχίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, στον Ρούβα και στον ΠΑΟ Κρουσώνα για να έρθει το καλοκαίρι του 2015 η επιστροφή στον ΠΟΑ, που αγωνιζόταν τότε στην Α1 ΕΠΣΗ. Δύο χρόνια αργότερα, πανηγύρισε στο Ατσαλένιο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2018 από το Ατσαλένιο μετακόμισε στις Αρχάνες, όπου με τη φανέλα του Γιούχτα είχε μια γεμάτη σεζόν. Η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχάστηκε ούτε στη Δαμάστα με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική, πετυχαίνοντας μάλιστα καθοριστικά γκολ εκεί που η μπάλα "έκαιγε", στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε και πάλι στις Αρχάνες, μένοντας πριν από λίγες ώρες ελεύθερος από τον Γιούχτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News