Γ Εθνική

Γ' Εθνική: Επανεξέταση και αναμονή για Δαμάστα

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση για το μέλλον του σωματείου

Μια σημαντική συνεδρίαση πραγματοποίησε ο ΑΟ Δαμάστας παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου.

Σχετικά με την Γ' Εθνική, η επίσημη τοποθέτηση του Δ.Σ. αναφέρει ότι βρίσκονται σε φάση "επανεξέτασης και αναμονής για την αναφερόμενη νέα προκήρυξη" και μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν η ομάδα συμμετέχει ή όχι στην επανέναρξη. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τους Νέους Δαμάστας και τις Ακαδημίες, καταγράφοντας το οργανόγραμμα για το μέλλον και στηρίζοντας το πενταετές πρόγραμμα που θέτει η ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει τα εξής:

"Σε πλήρη απαρτία συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1) Επανεξέταση και αναμονή της αναφερόμενης νέας προκήρυξης για την Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παράλληλα συζητήθηκαν ειδικότερα μέτρα προστασίας της ομάδας και θέματα όσον αφορά τη δήλωση της ομάδας για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

2) Εκλογή νέου Δ.Σ. για τους Νέους Δαμάστας 2020 και ανάθεση προσώπων από το νέο Δ.Σ. για να χειριστούν όλα τα θέματα για την ένταξη και αυτής της ομάδας στο Μητρώο της ΓΓΑ.

3) Έγινε έλεγχος των εγκαταστάσεων του γηπέδου και λεπτομερή καταγραφή ελλείψεων, βλαβών ή επισκευών που χρειάζονται πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

4) Έγινε η καταγραφή ενός πλήρους οργανογράμματος και τρόπου λειτουργίας των τριών πλέον ομάδων που θα ανήκουν στο ΑΟ Δαμάστας και συγκεκριμένα την μεγάλη ομάδα, τους Νέους Δαμάστας 2020 που θα απαρτίζονται από παιδιά από 16 έως 22 και από την ομάδα Candia-Ακαδημίες ΑΟ Δαμάστας. Αυτό είναι το νέο πενταετές πρόγραμμα για την ποδοσφαιρική διάρθρωση του ΑΟ Δαμάστας με απώτερο στόχο και όραμα η μεγάλη ομάδα να αποτελείται με παιδιά που θα προέρχονται από τα σπλάχνα όλου αυτού του εγχειρήματος και με μικρό μέσο όρο ηλικίας (όχι πάνω από 22-23 έτη). Η ποδοσφαιρική διάρθρωση θα στηρίζεται στην συνεχή αξιολόγηση, ώστε παιδιά από τις Ακαδημίες να προωθούνται στους Νέους Δαμάστας 2020 και στη συνέχεια στην μεγάλη ομάδα.

Μέσα από αυτό το πενταετές πρόγραμμα, η Δαμάστα θα προβεί σε φιλικές και παράλληλα ουσιαστικές συνεργασίες με αρκετούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στο νόμο Ηρακλείου αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης, ώστε να υπάρχει μια αμιγώς υγιής συνεργασία και παράλληλα τη στελέχωση μεγαλύτερων ομάδων και κατηγοριών από παίκτες που έχουν καταξιωθεί και ανδρωθεί ποδοσφαιρικά μέσα από την ομάδα μας.

Για το λόγο αυτό η Δαμάστα ξεκίνησε από πέρυσι το 1ο Camp Ταλέντων το οποίο θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ,σε δύο χρονολογικά περιόδους, η πρώτη κάθε Ιούλιο και η δεύτερη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αναλαμβάνοντας και όλα τα έξοδα αυτών των διοργανώσεων. Απώτερος σκοπός της Δαμάστας είναι να δώσει το δικαίωμα και την ευκαιρία σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και παράλληλα να εξασφαλίσουν ένα υγιές και σίγουρο μέλλον στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, εφόσον το επιθυμούν".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια