ΕΠΟ: Συνεδριάζει για την Γ’ Εθνική, όλα πλέον στον αέρα!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: Συνεδριάζει για την Γ’ Εθνική, όλα πλέον στον αέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια σύγχυση μετά το μπλοκάρισμα στις προπονήσεις στους νομούς σε "βαθύ κόκκινο"

Η ΕΠΟ πραγματοποιεί σήμερα συνεδρίαση και μεταξύ των άλλων θεμάτων θα συζητηθεί και αυτό της Γ’ Εθνικής. Η σύγχυση είναι τεράστια, καθώς σε 19 νομούς δεν επιτρέπονται οι προπονήσεις (ανάμεσά τους και στο Ηράκλειο) δημιουργώντας ανισορροπία και η έναρξη του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου είναι στον αέρα, όπως ασφαλώς στον αέρα είναι και κάθε σχέδιο που είχε βάλει στο τραπέζι η Επιτροπή Διοργανώσεων.

Το γεγονός ότι από τις 136 ομάδες, οι οκτώ δεν δήλωσαν συμμετοχή σημαίνει ότι η απειλή για υποβιβασμό έπιασε τόπο, όμως η εμπλοκή στις προπονήσεις δημιουργεί έξτρα ανησυχία και επιφυλάξεις σε όσες έστειλαν προχθές στην ΕΠΟ τη συμμετοχή τους.

Μάλιστα, πολλές δεν ξεκινούν προπονήσεις, περιμένοντας την σημερινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας που πιθανόν θα διαμορφώσει νέα δεδομένα. Να αναφέρουμε ότι πέρα από τις τέσσερις της Κρήτης (Γιούχτας, Δαμάστα, Άρης, Νεάπολη) δε δήλωσαν συμμετοχή οι: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος), Μακεδονικός Φούφα (3ος όμιλος), Οπούντιος Μαρτίνου (4ος όμιλος) και ΟΦ Αγίου Ματθαίου (5ος όμιλος).

Στις ομάδες του Ηρακλείου που είχαν ξεκινήσει προπονήσεις (Πόρος, Αλμυρός, Ηρόδοτος, ΠΟΑ), η απογοήτευση τις τελευταίες ώρες είναι πολύ έντονη αλλά το μόνο που μπορούν πλέον να κάνουν είναι να περιμένουν τις νέες αποφάσεις της Ομοσπονδίας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News