Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Συμμετοχές αλλά με έγγραφες επιφυλάξεις!

Τι αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του κρητικού ομίλου

Σοβαρές είναι οι εξελίξεις στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σήμερα έγινε νέα τηλεδιάσκεψη και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ενότητα και η διατήρηση του κρητικού ομίλου, οι 14 ομάδες (σ.σ. είχαν διαχωρίσει από την προηγούμενη εβδομάδα τη θέση τους Αλμυρός και Πόρος), αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή ή μη συμμετοχή αλλά να καταθέσουν μέσω δικηγόρου έγγραφες επιφυλάξεις στην ΕΠΟ.

Η ενημέρωση του ΑΟ Δαμάστας, που διοργάνωσε την τηλεδιάσκεψη, αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη τηλεδιάσκεψη στον 10ο Όμιλο Κρήτης της Γ’ Εθνικής, με τον ΑΟ Δαμάστας να αναλαμβάνει και πάλι με αρτιότητα την οργάνωση της διαδικασίας. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι 14 ομάδες που είχαν συνυπογράψει την επιστολή που εστάλη την προηγούμενη Πέμπτη στις αθλητικές και πολιτικές αρχές και συγκεκριμένα: Δαμάστα, Γιούχτας, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, ΣΥΝΚΑ, Πλατανιάς, Παλαιόχωρα, Άρης Σούδας, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, ΑΟΑΝ, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΑΕΝ.

Τον ΑΟ Δαμάστας εκπροσώπησαν ο φυσικός ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης.
Ο προβληματισμός και η ανησυχία των παραγόντων ήταν έντονος σχετικά με τις συνθήκες επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και υπό την απειλή υποβιβασμού σε περίπτωση που ως την Τετάρτη 3 Μαρτίου δεν αποσταλεί δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ.
Με παρέμβαση του κ. Αντώνη Παπαδάκη, θα σταλεί είτε δήλωση συμμετοχής, είτε δήλωση μη συμμετοχής από τις ομάδες, μαζί με έγγραφες επιφυλάξεις για προκήρυξη και χρονοδιάγραμμα, πρωτόκολλο υγείας, test covid, ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού COVID στις ομάδες, μείωση εξόδων διαιτησίας και προστίμων ενώ απαρέγκλιτη κοινή θέση των ομάδων είναι η διατήρηση του κρητικού ομίλου και την περίοδο 2021-2022. Οι έγγραφες επιφυλάξεις θα παραδοθούν αύριο στην ΕΠΟ και στη Νομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας μέσω νομικού εκπροσώπου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια