Γ Εθνική

EΠΟ: Απόφαση για να συνεχιστεί η Γ' Εθνική

Όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση, όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν

Μετά την επιστολή των 14ων ομάδων της Κρήτης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής που αφορά στην πρόταση τους για μη έναρξη της αγωνιστικής δράσης υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, ήρθε η απάντηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ που αποφάσισε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση βέβαια να επιτραπεί η διεξαγωγή των αγώνων.

 Όπως μάλιστα τονίζεται στη σχετική απόφαση, όσες ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν... 

Βέβαια αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των ομάδων μετά από αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια