Γ’ Εθνική: Έρχεται τηλεδιάσκεψη των κρητικών ομάδων

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Έρχεται τηλεδιάσκεψη των κρητικών ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος κύκλος επικοινωνίας μεταξύ των ομάδων της Κρήτης για το μέλλον

Πρώτη μέρα ήταν η Δευτέρα με ανοιχτά γήπεδα για προπονήσεις στην Γ’ Εθνική, με τον Ηρόδοτο να βρίσκεται κανονικά στο γήπεδο ενώ πιο δίπλα, στα γραφεία του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού, ξεκινούσε ένας κύκλος επικοινωνίας μεταξύ των ομάδων της Κρήτης για να ανταλλάξουν απόψεις και να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή για το μέλλον.

Οι πρόεδροι των ηρακλειώτικων ομάδων συναντήθηκαν στα γραφεία του Ηροδότου, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και αποφάσισαν ότι θα πρέπει να υπάρξει τηλεδιάσκεψη και με τις υπόλοιπες ομάδες Γ’ Εθνικής της Κρήτης. Αυτή η διαδικασία θα γίνει εκτός απροόπτου την Τετάρτη. Η συνάντηση των ομάδων του Ηρακλείου έγινε στον απόηχο της συνεδρίασης της ΕΠΟ που αναφέρθηκε στο θέμα της Γ’ Εθνικής απ’ όπου προέκυψαν σημαντικά δεδομένα.

Από την ΕΠΟ λοιπόν δίνεται ως πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος η Γ’ Εθνική ενώ επειδή υπάρχουν πολλές ομάδες σε όλη την Ελλάδα που έχουν εκφράσει πρόθεση οικειοθελούς αποχώρησης, η Ομοσπονδία προσανατολίζεται να μην προβεί σε κυρώσεις προστίμων ή αφαίρεσης βαθμών και θα υποβιβάζονται απλώς στα τοπικά πρωταθλήματα. Για το κρίσιμο θέμα των τεστ κορονοϊού, η ΕΠΟ είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος των rapid test. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δοθεί η έγκριση των αρμόδιων αρχών.

Από και κει πέρα, την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, όπου θα συζητηθούν κομβικές λεπτομέρειες ενόψει των τελικών αποφάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News