Γ Εθνική

Ηρόδοτος: Πρόσφεραν αίμα… και από αύριο προπονήσεις!

Σε συνεχή επικοινωνία παίκτες και προπονητικό τιμ για την επιστροφή στο γήπεδο

Με την παρουσία του προέδρου του Ηροδότου Μιχάλη Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Μετά την προσφορά αίματος, στον Ηρόδοτο ετοιμάζονται για την ομαλή επιστροφή από αύριο και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων, τηρώντας ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει τα εξής:

«Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εκπροσώπησε την ομάδα μας ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος έδωσε και αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και μία κορυφαία πράξη ευθύνης και προσφοράς απέναντι στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Παράλληλα, παίκτες και προπονητικό τιμ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου η ομάδα να μπεί ομαλά και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων από αύριο μετά από αποχή μηνών, τηρώντας βέβαια ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά όποιες άλλες οδηγίες δωθούν, ώστε αν και εφόσον ανακοινωθεί στο μέλλον η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια