Ακαδημία ΠΟΑ: Έρχεται το 7ο webinar με τον Ηλία Κυριακίδη

Ποδόσφαιρο
Ακαδημία ΠΟΑ: Έρχεται το 7ο webinar με τον Ηλία Κυριακίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια σπουδαία τηλεκπαίδευση για τα παιδιά και τους προπονητές του ΠΟΑ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται οι τηλεκπαιδεύσεις για την Ακαδημία ΠΟΑ και αυτή τη φορά παίρνει σειρά το 7ο webinar, στις 18:00 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου (30/1), με προσκεκλημένο τον Ηλία Κυριακίδη.

Η Ακαδημία του ΠΟΑ και ο υπεύθυνος Νίκος Μακράκης συνεχίζουν έτσι τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουν όλοι κοντά και ενεργοί σε αυτό που αγαπούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Ηλίας Κυριακίδης.

Ο Ηλίας Κυριακίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1985 και έπαιξε ποδόσφαιρο σε Ιωνικό, ΑΕΚ, Λάρισα, Εργοτέλη και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ως διεθνής έφτασε μέχρι την Εθνική Ελπίδων.

Επιστρέφοντας για να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό το 2014, εργάστηκε παράλληλα και ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. Συνέχισε στην Παναχαϊκή ως συνεργάτης προπονητής στην ανδρική ομάδα σε πολύ νεαρή ηλικία (τη διετία 2017-19) σε μια εποχή που η ομάδα της Πάτρας είχε να επιδείξει πολύ καλά αποτελέσματα με μια αρκετά νεανική ομάδα στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και τον Απρίλιο του 2019 ήταν υπεύθυνος ανάπτυξης στα τμήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15 της Παναχαϊκής.

Αμέσως μετά επιλέχθηκε από τη Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΑΕΚ να αναλάβει τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών.

Το θέμα συζήτησης θα είναι το ποδόσφαιρο και το πως εκδηλώνεται σε κάθε άνθρωπο που ασχολείται από μικρός με αυτό ο προσανατολισμός για το τι θέλει να ακολουθήσει.

Το θέμα αφορά παιδιά ηλικίας 13-18 ετών. Δηλαδή για Κ-13 και Κ-14, για τα παιδιά του Κεραυνού και του Ερμή Ατσαλένιου και φυσικά για όλους τους προπονητές της Ακαδημίας - Κεραυνού - Ερμή .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News