«Βαρύ» πένθος στη Δαμάστα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Παπαδάκης

Ποδόσφαιρο
«Βαρύ» πένθος στη Δαμάστα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπήρξε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της ομάδας

Την απώλεια του Βασίλη Παπαδάκη θρηνεί η ομάδα της Δαμάστας και η τοπική κοινωνία ευρύτερα.

Ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία του σωματείου, «έφυγε» από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους τους συγχωριανούς.

Η διοίκηση της Δαμάστας αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Βαρύ πένθος σκεπάζει σήμερα τον Αθλητικό Όμιλο Δαμάστας και όλη την κοινωνία του χωριού… Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Παπαδάκης, ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της ομάδας, ένα εμβληματικό μέλος για την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας.

Τους τελευταίους μήνες έδωσε μάχη με την επάρατο νόσο και σήμερα έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας πένθος στην οικογένειά του και σε όλη την Δαμάστα.  Ο ΑΟ Δαμάστας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 14:00 στην Δαμάστα και αντιπροσωπεία του ΑΟ Δαμάστας θα βρίσκεται εκεί για να του απευθύνει το τελευταίο αντίο.

Αντί στεφάνου, ο ΑΟ Δαμάστας θα καταθέσει 100 ευρώ για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ στον πρώτο αγώνα μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Η μνήμη ανθρώπων όπως ο Βασίλης Παπαδάκης, θα μένει πάντα ζωντανή για να μας θυμίζει ότι μια σπουδαία γενιά Δαμαστιανών στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ίδρυσαν τον ΑΟ Δαμάστας, σε εκείνες τις δύσκολες αλλά τόσο αγνές και ρομαντικές εποχές για το ποδόσφαιρο. Ήταν εκείνη η γενιά Δαμαστιανών που έβαλε τις βάσεις προκειμένου 37 χρόνια αργότερα το σωματείο να έχει πλέον καταξιωθεί και να αγωνίζεται σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως είναι η Γ' Εθνική.

Ο Βασίλης Παπαδάκης το Νοέμβριο του 2019 είχε παραθέσει συνέντευξη στην κάμερα του DAMASTA FC TV και είχε μιλήσει με συγκίνηση για τα πρώτα χρόνια της ομάδας, τις προπονήσεις στην περιοχή «Κολυμπόστεμα» δίπλα στο τωρινό γήπεδο, την αγάπη για την Δαμάστα και για τον πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη…

Εις μνήμην του ο ΑΟ Δαμάστας αναδημοσιεύει την συνέντευξη του Βασίλη Παπαδάκη… Ο Θεός να τον αναπαύσει».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News