AO Δαμάστας: Προσφορά αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδόσφαιρο
AO Δαμάστας: Προσφορά αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδόθηκαν σήμερα από το σωματείο τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Ο κορωνοϊός εμπόδισε φέτος την διεξαγωγή του καθιερωμένου τουρνουά «Μια αγκαλιά για τα παιδιά» αλλά δεν εμπόδισε τον ΑΟ Δαμάστας να διοργανώσει μια σπουδαία κοινωνική δράση, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού και η προσφορά αγάπης του ΑΟ Δαμάστας και του ηγέτη του Αντώνη Παπαδάκη έγινε πραγματικότητα. Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Παραδόθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στο Ηράκλειο (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως) τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του ΑΟ Δαμάστας.

Ως επίσημος πρεσβευτής του “Χαμόγελου του Παιδιού” σε όλη την Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας και ο ηγέτης του κ. Αντώνης Παπαδάκης, διοργάνωσαν αυτή την σπουδαία κοινωνική δράση, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν ήταν δυνατό να διοργανωθεί το καθιερωμένο τουρνουά “Μια αγκαλιά για τα Παιδιά”.

Μάλιστα, στην υπηρεσία του “Χαμόγελου του Παιδιού” τέθηκε το support car της Δαμάστας, πηγαίνοντας πόρτα – πόρτα για την συγκέντρωση των προσφορών για τον οργανισμό.

Τον ΑΟ Δαμάστας σήμερα στην προσφορά αγάπης εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπιμπίρης και Ιπποκράτης Κομνηνός και η παραλαβή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε από τα στελέχη του Οργανισμού, παρουσία της συντονίστριας του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Κρήτη κ. Χρυσής Μπομποδάκη.» 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News