Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη Μαυρωτά, παικτών και ΕΠΟ

Ξεκινά η διαδικασία για να ζητηθεί επιστροφή στα γήπεδα με rapid tests

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά πραγματοποιήθηκε σήμερα μια σημαντική τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους παικτών από τους 10 Ομίλους της Γ’ Εθνικής, με τον κρητικό όμιλο να εκπροσωπείται από τον ποδοσφαιριστή του Γιούχτα, Τάσο Τριανταφύλλου.

Επίσης συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Μπαντής, το μέλος της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ κ. Παξινός

Συμπερασματικά διαφάνηκε από όλες τις πλευρές η επιθυμία για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με τον κ. Μαυρωτά να ενημερώνει από την πλευρά του για τις προϋποθέσεις με τις οποίες μπορεί να υπάρξει επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους βάσει συγκεκριμένων πρωτοκόλλων.
Έτσι θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να διαθέτει συγκεκριμένο πρωτόκολλο με rapid tests, τα οποία θα γίνει μια κίνηση να γίνονται από τις ομάδες μέσω κρατικής επιχορήγησης.

Το πρωτόκολλο πάντως που θα συνταχθεί θα πρέπει να περάσει από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα ισχύσουν το επόμενο διάστημα, θα ανάψει το φως αρχικά για την επιστροφή στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα γίνει νέα προσπάθεια για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι διαδικασίες δεν είναι απλές και εξελίξεις πρέπει να αναμένονται μετά το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια