Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Ταύτιση απόψεων και επιστολή σε ΕΠΟ και Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τις Κρητικές ομάδες

Εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και απόψεις για το μέλλον

Το μέλλον της Γ’ Εθνικής και ειδικότερα του 10ου ομίλου Κρήτης, απασχόλησε τις ομάδες του νησιού στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο ΑΟ Δαμάστας.

Ήταν μια… μαραθώνια διαδικασία, όπου αναλύθηκαν τα δεδομένα για την υπάρχουσα κατάσταση και κατατέθηκαν προτάσεις για το μέλλον.

Η διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης από τον ΑΟ Δαμάστας ήταν άρτια σε όλα τα επίπεδα με την παρουσία του φυσικού ηγέτη κ. Αντώνη Παπαδάκη και του προέδρου κ. Γιώργου Πολυχρονάκη ενώ το συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος Μανόλης Βαρδαλαχάκης. Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Κρήτης, ενώ εκ μέρους του Πλατανιά ο πρόεδρος κ. Στέλιος Βαρουξάκης μετέφερε τηλεφωνικά τις θέσεις του σωματείου.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων μέσω σημαντικών τοποθετήσεων, κατέληξαν στη σύνταξη μιας επιστολής με κοινές προτάσεις προκειμένου να αποσταλεί στην ΕΠΟ και στην ΓΓΑ, σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος έχοντας ταύτιση απόψεων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τη σύνταξη της πρότασης.

Όλα τα σωματεία συνεχάρησαν τον κ. Παπαδάκη και τον ΑΟ Δαμάστας για την άψογη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον σε ανάλογη διαδικασία τηλεδιάσκεψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια