Γ’ Εθνική: Ανοιχτή πρόσκληση Δαμάστας για τηλεδιάσκεψη στον κρητικό όμιλο

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Ανοιχτή πρόσκληση Δαμάστας για τηλεδιάσκεψη στον κρητικό όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. παρουσία Παπαδάκη

Ανοιχτή πρόσκληση για να γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής απευθύνει η Δαμάστα, τονίζοντας ότι πρέπει «να υπάρξει κοινή γραμμή, κατεύθυνση και πρόταση για το μέλλον του πρωταθλήματος».

Επίσης το σωματείο προχωρά σε μια σημαντική δράση για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δαμάστας, που έγινε με την παρουσία του φυσικού ηγέτη της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδάκη:

«1) Απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης με τις 16 ομάδες που συμμετέχουν στον 10ο Όμιλο Κρήτης της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟ Δαμάστας στην παρούσα φάση δεν θέλει να εκφράσει καμία θέση σχετικά με τις τελευταίες μεμονωμένες και σπασμωδικές ανακοινώσεις ορισμένων παραγόντων, περιμένοντας τις εξελίξεις μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Παράλληλα προγραμματίζει αυτή την ανοιχτή πρόσκληση-τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των ομάδων, με σκοπό να συζητηθούν όλοι οι προβληματισμοί, ώστε να υπάρξει κοινή γραμμή, κατεύθυνση και πρόταση για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην Κρήτη. Ο ΑΟ Δαμάστας πιστεύει στη φιλοσοφία “η ισχύς εν τη ενώσει” και έτσι θέλει να πορευτεί.

2) Ως επίσημος πρεσβευτής του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κρήτη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΑΟ Δαμάστας διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και προσκαλεί όλους τους Δαμαστιανούς, τους φίλους του σωματείου αλλά και όλη την κοινωνία του Ηρακλείου και της Κρήτης, να συμμετέχουν σε αυτή την δράση. Λόγω των ειδικών μέτρων και των περιορισμών στις μετακινήσεις λόγω covid-19, ο ΑΟ Δαμάστας διαθέτει το support car του σωματείου, αναλαμβάνοντας «πόρτα-πόρτα» την συγκέντρωση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Συγκεκριμένα, μπορούν όλοι να καλούν στο τηλέφωνο 6980785803 και θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης η παραλαβή από τα στελέχη της ομάδας. Στη συνέχεια ο ΑΟ Δαμάστας θα παραδώσει τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

3) Συζητήθηκε στο Δ.Σ. το θέμα των έργων συντήρησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων του σωματείου και της ανακαίνισης, επέκτασης και αλλαγής του χλοοτάπητα. Τα έργα έχουν εγκριθεί και βρίσκονται στο τελικό στάδιο μελέτης.

4) Ο ΑΟ Δαμάστας, το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα βίον ανθόσπαρτο στον παλιό παίκτη και αρχηγό της ομάδας Ρουμπάκη Γεώργιο, ο οποίος ενώνει τη ζωή του με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σοφία, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News