Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Αστέρας Ρεθύμνου με… εφαρμογή για κινητά

Η ομάδα του Ρεθύμνου καινοτομεί μπαίνοντας ολοταχώς στην ψηφιακή εποχή

Ο πρώτος αθλητικός σύλλογος στην Κρήτη με δική του εφαρμογή για smartphone κινητά, διαθέσιμη σε googleplay και applestore γίνεται ο Αστέρας Ρεθύμνου. Ο Αστέρας Ρεθύμνου καινοτομεί και γίνεται ο πρώτος Αθλητικός σύλλογος στην  Κρήτη που διαθέτει εφαρμογή!

Μετά την ψηφιακή παρουσίαση της φανέλας του, ο Αστέρας Ρεθύμνου καινοτομεί και προχωρά στην ψηφιακή εποχή, δημιουργώντας εφαρμογή για Smartphone με το όνομα Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, μέσω της οποίας  οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω googleplay ή applestore  γράφοντας «Αστέρας» στα Ελληνικά.

Η εφαρμογή ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αυτή τη στιγμή διαθέτει τρεις κατηγορίες καθώς και δυνατότητα ειδοποιήσεων για το σκορ της ομάδας ή για νέους συνεργάτες. Οι κατηγορίες είναι,  νέα της ομάδας, συνεργάτες της ομάδας και το πρόγραμμα ebonus.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου όντας ένα από τα  μεγαλύτερα club στη Κρήτη περισσότερους απο 400 αθλητές πρωτοπορεί, δημιουργώντας το πρόγραμμα ebonus. Το πρόγραμμα ebonus αποτελεί ένα σύστημα εκπτώσεων που έχει δοθεί από συνεργάτες-χορηγούς το οποίο απευθύνεται σε αθλητές-αθλήτριες, παιδιά και οικογένειες παιδιών των ακαδημιών, μέλη της ομάδας. Είναι ένα σύστημα ανταποδοτικότητας και αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα σε Ομάδας-μέλη-ακαδημίες-χορηγούς, με συνεργάτες εντός Ελλάδος (Ρέθυμνο, Αθήνα) αλλά και εκτός όπως Βουλγαρία και Σερβία.

H εφαρμογή για smartphone κινητά είναι διαθέσιμη σε googleplay και applestore στα παρακάτω link 

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.neosasteras.app (android) 

https://itunes.apple.com/app/id1333098361 (ios)

Πληροφορίες-ερωτήσεις για το πρόγραμμα ebonus στο τηλέφωνο 6974804954 κος Δασκαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια