Γ Εθνική

Διαδικτυακές προπονήσεις για την Ακαδημία ΠΟΑ

Οι μικροί αθλητές μπορούν να ακολουθήσουν μια σειρά βίντεο προπονήσεων

Τα γήπεδα είναι κλειστά όμως ο αθλητισμός δεν σταματά και έτσι στον ΠΟΑ ξεκινούν μια νέα προσπάθεια, αναζητώντας τρόπους για να συνεχιστούν οι προπονήσεις στην Ακαδημία.

Έτσι με πρωτοβουλία των Νίκου Μακράκη και Κώστα Κεφαλάκη ξεκινά διαδικτυακή εκπαίδευση και τους μικρούς αθλητές να μπορούν να ακολουθήσουν μια σειρά βίντεο προπονήσεων. Η Ακαδημία ΠΟΑ σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Η ακαδημία μας καινοτομεί, ξεκινούν διαδικτυακές προπονήσεις!

Η ακαδημία της ομάδας μας προσαρμόζεται στους καιρούς, στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε αλλά παράλληλα ψάχνει τρόπους για να συνεχιστούν οι προπονήσεις, έστω και εξ' αποστάσεως.

Ξεκινάει έτσι, μια νέα προσπάθεια από τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας Νίκο Μακράκη, από τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Κεφαλάκη και από τους προπονητές της ακαδημίας την επόμενη εβδομάδα. Μια σειρά βίντεο προπονήσεων που μπορούν να ακολουθήσουν οι μικροί μας αθλητές κατά την διάρκεια του lockdown από το σπίτι τους.

Η δουλειά λοιπόν στην ακαδημία του Π.Ο.Α μπορεί λόγω των νέων μέτρων να έχει σταματήσει εδώ και μερικές μέρες στο γήπεδο, όχι όμως και γενικότερα, προσπαθώντας να συνεχίσει την δουλειά της στο μέτρο του δυνατού με την πρωτοβουλία των διαδικτυακών προπονήσεων.

Μείνετε συντονισμένοι...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια