ΠΟΑ: Τίμησε και συγκίνησε το Σωτήρη Συνάνη

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Τίμησε και συγκίνησε το Σωτήρη Συνάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ατσαλένιο δεν ξέχασαν την επί πολλές δεκαετίες προσφορά του στην ομάδα

Στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer αγωνίστηκαν χθες τα τμήματα της ακαδημίας του ΠΟΑ κόντρα στο Λίντο.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο νυν υπεύθυνος της ακαδημίας του Π.Ο.Α Νίκος Μακράκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα και μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας στον προκάτοχό του και νυν υπεύθυνο ακαδημίας του Λίντο Σωτήρη Συνάνη, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη όσο όμως και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Μια πρωτοβουλία της ακαδημίας μας του ΠΟΑ που με ανακοίνωσή του τονίζει πως "έχει να κάνει και με την γενικότερη φιλοσοφία και νοοτροπία που διακατέχει ανέκαθεν τον ΠΟΑ".

Αναλυτικά από την ομάδα του προσφυγικού προαστίου αναφέρουν:

"Μαζί με τον Νίκο Μακράκη ήταν οι προπονητές της ακαδημίας μας και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον κόουτς να είναι γερός και να έχει μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Μια κίνηση αναγνώρισης προς τον Σωτήρη Συνάνη, που έχει φορέσει την φανέλα με το αμπελόφυλλο, υπηρέτησε 22 χρόνια τα τμήματα υποδομής του Π.Ο.Α, καθώς είναι και ο οραματιστής του Κεραυνού".

Μετά την παράδοση της φανέλας και της πλακέτας ο κ. Συνάνης ανέφερε: "Σας ευχαριστώ πολύ όλους, είναι μεγάλη χαρά για μένα. Αν δεν είχα εσάς στήριγμα δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ξέρετε την αγάπη μου και προς εσάς και προς τον σύλλογο. Πάντα ανέφερα το τι καναμε ΕΜΕΙΣ, πάντα με αγάπη σε αυτό που κάνουμε και να το περάσουμε στα παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι". 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News