ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1: Με πέναλτι Καρίμ πέρασε από τους Ζωσιμάδες...

Ποδόσφαιρο
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1: Με πέναλτι Καρίμ πέρασε από τους Ζωσιμάδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο γκολ του ΠΑΣ ακυρώθηκαν σωστά από το VAR...

Η ΑΕΚ αντέδρασε μετά την ήττα από την Μπράγκα στην Πορτογαλία και πέρασε με σκορ 0-1 από τους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα...

Με πέναλτι του Ανσαριφάρντ στο 16ο λεπτό, που υποδείχθηκε σε άτσαλο μαρκάρισμα του Χουτεσιώτη στον Χνιντ μετά την εξέταση του VAR, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 του συγκινητικού ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Ηπειρώτες, οι οποίοι μπορούν να τα βάζουν με την τύχη τους αφού τα γκολ των Παμλίδη (34') και Ελευθεριάδη (51') ακυρώθηκαν, σωστά, μέσω του VAR, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Εραμούσπε (49').

Στους 10 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΚ, που σταμάτησε το σερί δύο αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 5 βαθμούς, αλλά μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον βάσει των εμφανίσεών του. Υποδέχεται τον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή η ΑΕΚ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο ΠΑΣ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σιόντης (61' Νάουμετς), Κάστρο, Ελευθεριάδης (86' Λώλης), Καρτάλης (66' Ντομίνγκεθ), Λεό, Παμλίδης

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (56' Λιβάγια), Μαχαίρας (70' Ινσούα), Ανσαριφάρντ (70' Ολιβέιρα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News