Γ’ Εθνική: Παρέλαβαν τις αθλητικές ενδυμασίες από την Περιφέρεια Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Παρέλαβαν τις αθλητικές ενδυμασίες από την Περιφέρεια Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση παρουσία των προέδρων των ΕΠΣ της Κρήτης και εκπροσώπων των σωματείων

Μια λιτή εκδήλωση έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης όπου παρουσία των προέδρων του νησιού και εκπροσώπων των σωματείων της Γ’ Εθνικής παραδόθηκαν οι αθλητικές ενδυμασίες, όπως είχε υποσχεθεί από τον περασμένο Αύγουστο ο κ. Αρναουτάκης για τη στήριξη των ομάδων.

Συγκεκριμένα έδωσαν το παρών από πλευράς προέδρων ΕΠΣ ο κ. Τζώρτζογλου από το Ηράκλειο, ο κ. Χηνόπουλος από το Λασίθι και ο κ. Χνάρης από το Ρέθυμνο ενώ τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων κ. Κωνσταντινίδη εκπροσώπησε το μέλος κ. Δασκαλάκης.

Από πλευράς σωματείων ήταν εκεί οι παράγοντες που αποτελούν το συντονιστικό όργανο των ομάδων της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα ο κ. Βαρούχας από τον Άρη Ρεθύμνου, ο κ. Φουκαράκης από τον Πόρο, οι κ.κ. Ντακάκης και Μπενάκης από τον Άρη Σούδας ενώ έδωσαν το παρών και οι κ.κ. Βίστης και Μαυράκης από τον Αλμυρό.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Συριγωνάκης που συντόνισε τη συζήτηση, λόγω των μέτρων για την πανδημία δεν μπορούσαν να προσκληθούν περισσότερα σωματεία ενώ ο ρουχισμός που περιλαμβάνει μία επίσημη αγωνιστική εμφάνιση και φόρμες αποστολής για κάθε σωματείο, θα παραδοθεί το προσεχές διάστημα στην έδρα κάθε ομάδας μέσω courier.

Άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Περιφέρεια Κρήτης, τον κ. Αρναουτάκη και τον κ. Συριγωνάκη, που στηρίζουν όχι μόνο την Γ’ Εθνική αλλά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία ενώ επισημάνθηκε ότι θα πρέπει όλοι να τηρούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για την Περιφέρεια Κρήτης η στήριξη του αθλητισμού είναι μια σταθερή επιλογή. Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων και των σωματείων της Κρήτης. Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές, με δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την Κρήτη. Διοργανώνουμε και στηρίζουμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, καθιερώνοντας το νησί στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Σήμερα με την παράδοση των εμφανίσεων σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κρήτης, τα οποία αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους αθλητές του ποδοσφαίρου. Στους νέους που έχουν τα μάτια τους στραμμένα στο μέλλον, στους αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά.

Ο αθλητισμός μας ενώνει. Η Κρήτη ολόκληρη, μέσα από το φίλαθλο και αγωνιστικό πνεύμα των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αποδεικνύει πως είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια».

Οι δηλώσεις των προέδρων των ΕΠΣ και των εκπροσώπων των ομάδων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News