Γ’ Εθνική: Δύσκολη νίκη Ηροδότου 2-0 τον Ρεθυμνιακό

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Δύσκολη νίκη Ηροδότου 2-0 τον Ρεθυμνιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλασίασε τις νίκες του ο Ηρόδοτος στο ματς που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική

Ο καιρός επέτρεψε να διεξαχθεί σήμερα κανονικά το ματς Ηρόδοτος-Ρεθυμνιακός, που χθες είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, έχοντας μαζέψει νερά από τη νεροποντή, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να επικρατεί δύσκολα με 2-0. Από μία καλή ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο α’ ημίχρονο, ο Ηρόδοτος με τον Κουσίδη στο 38’ και ο Ρεθυμνιακός με τον Σηφακάκη δέκα λεπτά νωρίτερα. Το β’ μέρος είχε περισσότερες φάσεις και δύο γκολ.

Ο Ηρόδοτος με την είσοδο του Δημήτρη Κοιλιάρα ως αλλαγή στο ματς βρήκε περισσότερους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Στο 52’ έγινε απειλητικός με τον Γκίνη ενώ στο 65’ κέρδισε πέναλτι σε φάση με πρωταγωνιστές τον Μυλωνά και τον τερματοφύλακα του Ρεθυμνιακού Κόκκαλα. Ο Μυλωνάς εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, σκοράροντας με πέναλτι όπως και στο ματς της πρεμιέρας. Στο 80’ ο Ηρόδοτος είχε πολύ καλή στιγμή με τον Ποτουριδη που δεν κατάφερε να βρει στόχο ενώ στο 82’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι ποδοσφαιριστή του Ρεθυμνιακού.

Στα επόμενα λεπτά ο Ρεθυμνιακός ήταν αυτός που άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 84’ ο Γεωργίου κράτησε το 1-0 σε φάση διαρκείας στερώντας το γκολ από τον Τουρνάκη ενώ στο 87’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση, ο Αντιασβίλι πήδηξε μόνος για κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

Τα τελευταία λεπτά ήταν αγχωτικά για τον Ηρόδοτο, μέχρι το 91’ όπου με έξυπνο πλασέ σε αντεπίθεση ο Δημήτρης Κοιλιάρας έκανε το τελικό 2-0 και έτσι ο Ηρόδοτος διπλασίασε τις νίκες του, όπως είχαν κάνει χθες ΑΟΑΝ, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΣΥΝΚΑ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ανδρέας Ξυδάκης): Γεωργίου, Καργιωτάκης, Κανδυλάκης, Αρκούδας, Κοιλιάρας Γ. (77’ λτ. Μπαλάφας), Κασαπάκης, Κίσσας (46’ Κοιλιάρας Δ.), Καλαμιώτης, Μυλωνάς, Κουσίδης (57’ Ποτουρίδης), Γκίνη.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μπούσδρας, Γεωργούλης (78’ Παστορίνι), Μυρθιανός, Δελήμπασης, Δροσάκης, Αντιασβίλι, Χαλκιαδάκης (60’ Μερτίρι), Οικονομίκος (70’ Πρινιανάκης), Σηφακάκης

Η εικόνα μετά τη 2η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2Η)

ΠΟΑ-Δαμάστα 1-3

Παλαιόχωρα-Γιούχτας 0-2

Πλατανιάς-Αλμυρός 0-6

Άρης Ρεθύμνου-Πόρος 0-1

Αστέρας Ρεθύμνου-ΑΟΑΝ 2-3

Άρης Σούδας-ΣΥΝΚΑ 0-1

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Νεάπολη 4-2

1.Αναγέννηση Ιερ. 6

2.ΣΥΝΚΑ 6

3.ΑΟΑΝ 6

4.Ηρόδοτος 6

5.Ρεθυμνιακός 3

6.Αλμυρός 3

7.Γιούχτας 3

8.Δαμάστα 3

9.Αστέρας Ρεθ. 3

10.ΠΟΑ 3

11.Παλαιόχωρα 3

12.Πόρος 3

13.Άρης Σούδας 0

14.Νεάπολη 0

15.Άρης Ρεθύμνου 0

16.Πλατανιάς 0

ΕΠΟΜΕΝΗ (3Η)

Ρεθυμνιακός-Άρης Ρεθύμνου

Δαμάστα-Αναγέννηση Ιερ.

Πόρος-Άρης Σούδας

ΣΥΝΚΑ-Αστέρας Ρεθύμνου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News