Τετάρτη σαν Κυριακή με εμβόλιμη την 2η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
Τετάρτη σαν Κυριακή με εμβόλιμη την 2η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αγωνιστικά δεδομένα πριν τη σέντρα που θα γίνει στις 16.00...

Ημέρα εμβόλιμης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική όπου διεξάγεται με πλήρες πρόγραμμα η 2η αγωνιστική με σέντρα σε όλα τα παιχνίδια στις 16.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Παλαιόχωρα - Γιούχτας, Αστέρας Ρεθύμνου - ΑΟΑΝ, Πλατανιάς - Αλμυρός, Άρης Σούδας - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Αναγέννηση Ιεράπετρας - Νεάπολη, Άρης Ρεθύμνου - Πόρος, ΠΟΑ - Δαμάστα, Ηρόδοτος - Ρεθυμνιακός.

Η βαθμολογία:

1. Αναγέννηση Ιεράπετρας 3

2. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 3

3. ΠΟΑ 3

-Παλαιόχωρα 3

-Ρεθυμνιακός 3

6. Ηρόδοτος 3

7. Αστέρας Ρεθύμνου 3

-ΑΟΑΝ 3

9. Άρης Σούδας 0

-Γιούχτας 0

-Πόρος 0

12. Δαμάστα 0

-Πλατανιάς 0

-Νεάπολη 0

15. Άρης Ρεθύμνου 0

16. Αλμυρός 0

                    Τα τελευταία νέα

Γιούχτας: Ξεκινώντας το ρεπορτάζ των ομάδων του Ηρακλείου με βάση το πρόγραμμα των αγώνων, πρώτος σταθμός ο Γιούχτας. Οι Αρχανιώτες είναι από χθες στα Χανιά με τους Μηνά Πίτσο να έχει στη διάθεση του και τους Βασίλη Πλουσή και Μπελαδάκη.

Αλμυρός: Από χθες στα Χανιά και η αποστολή του Αλμυρού με μεγάλο στόχο να βγει αντίδραση μετά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας.

Πόρος: Ο Βασίλης Κρασανάκης συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες του στην αποστολή η οποία θ' αναχωρήσει με πούλμαν στις 13:15 την Τετάρτη (21/10) από τα γραφεία της ομάδας στον Πόρο για τα Μισίρια.

ΠΟΑ: Ο Αντώνης Ανδρουλάκης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και να είναι πανέτοιμοι για το ματς. Αυτό δεν ισχύει για τον Ανδρέα Χατζηανδρέου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη (θα είναι στην αποστολή).

Βεβαίως, εκτός είναι οι στρατευμένοι Νίκολι και Γιαλυτάκης καθώς και ο Ρωμανάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δαμάστα: Επιστρέφει ο Ζερβός ενώ αντίθετα θα απουσιάσει λόγω υποχρεώσεων του στη Σχολή  ο Πεταλάκης...

Ηρόδοτος: Ο Ανδρέας Ξυδάκης δεν υπολογίζει τον τραυματία Γαρεφαλάκη (χάνει και το ντέρμπι με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο) ενώ αμφίβολος τουλάχιστον για την αρχική ενδεκάδα είναι ο Δημήτρης Κοιλιάρας (μικροτραυματισμός)...

                                      Ανακοίνωση του ΠΟΑ

Τέλος, το Δ.Σ του ΠΟΑ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: "Κάνουμε γνωστό πως το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον 10ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας απέναντι στην Δαμάστα, θα είναι αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών.

Είναι τουλάχιστον λυπηρό και στενάχωρο στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι στο σπίτι μας να μην μπορούμε να υποδεχτούμε τον κόσμο μας καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει στην παρούσα φάση είναι να τηρηθεί ο νόμος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Έτσι, στο παιχνίδι εντός του γηπέδου θα βρίσκονται αυστηρά όσοι έχουν εργασία, δηλαδή, εκτός φυσικά από τους ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά τιμ, δημοσιογράφοι και αξιωματούχοι του ματς.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε αυτό να αλλάξει πολύ σύντομα κι επίσης σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορούμε να δούμε τις κερκίδες του Ατσαλένιου με κόσμο που θα παρακολουθήσει και θα στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας μας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News