Πόρος: Νάκας και επίσημα

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Νάκας και επίσημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεταγραφή του νεαρού μπακ είχε «κλείσει» από τον Ιούλιο

Ο Στάθης Νάκας είναι και με τη… βούλα από σήμερα ποδοσφαιριστής του Πόρου.

Η μεταγραφή του 20χρονου μπακ-χαφ είχε «κλείσει» από τον Ιούλιο, ενώ συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία.

Η ανακοίνωση: «O Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Στάθη Νάκα με τον οποίο ήρθαμε σε προφορική συμφωνία από τις αρχές Ιουλίου, αποτελώντας μία από τις πρώτες μεταγραφικές μας κινήσεις, αλλά το θέμα του έκλεισε και τυπικά την Παρασκευή (16/10). Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο δεξιό μπακ-χαφ που έχει παραστάσεις από τη Γ' Εθνική με Επισκοπή και Τηλυκράτη Λευκάδας στο Ηράκλειο και στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία, μία γεμάτη σεζόν με τα "μπλε" στη Γ' Εθνική και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα».

Η ποδοσφαιρική του πορεία

Ο Στάθης Νάκας γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1996 στην Πρέβεζα, αλλά κατάγεται από την Αμφιλοχία και καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 14 ετών στον Ακαδημία Αμφιλόχου και μετά από λίγους μήνες προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, παίζοντας αρχικά στο Β' τοπικό Αιτωλοακαρνανίας, φτάνοντας μέχρι και τη Δ' Εθνική. Ο ίδιος ενίσχυσε τον Αμφίλοχο και μετά την πτώση από τη Δ' Εθνική στο Α' τοπικό Αιτωλοακαρνανίας, παίρνοντας την επόμενη σεζόν μεταγραφή για την Κ20 του Παναιτωλικού. Με την Κ20 του Παναιτωλικού έπαιξε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League για να επιστρέψει και πάλι μετά από 1,5 χρόνο στον Αμφίλοχο (Α' Αιτωλοακαρνανίας). Η πρώτη φορά που κατηφόρισε στην Κρήτη ήταν τη σεζόν 2016-2017 για λογαριασμό της Επισκοπής (Α' κατηγορία Ρεθύμνου) με την οποία τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα του Ρεθύμνου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική, ενώ την τρίτη του σεζόν αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Επισκοπής στην Γ' Εθνική.

Πέρυσι τον Οκτώβριο αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του Ρεθύμνου, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Τηλυκράτη Λευκάδας τον οποίο ενίσχυσε στη Γ' Εθνική, έχοντας γεμάτη σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News