Ενώνουν δυνάμεις Δαμάστα και Candia Sport!

Ποδόσφαιρο
Ενώνουν δυνάμεις Δαμάστα και Candia Sport!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμική συνεργασία σε επίπεδο υποδομών και δημιουργία ομάδας Κ18

Μια νέα συνεργασία σε επίπεδο υποδομών ξεκινά στο Ηράκλειο, με τον ΑΟ Δαμάστας και το Candia Sport να ενώνουν τις δυνάμεις τους! Μάλιστα, θα δημιουργηθεί ομάδα Κ18 με με την ονομασία «Δαμάστα-Candia Sport» και θα αγωνιστεί στο νέο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O AO Δαμάστας, δίνοντας βαρύτητα στην ανάπτυξη και στα νέα ταλέντα, εντάσσει ένα νέο σημαντικό μέλος στην οικογένειά του, το Candia Sport!

Μια ακαδημία που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τα διαπιστευτήριά της στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανάπτυξης και τεχνογνωσίας στις υποδομές.

Ο ΑΟ Δαμάστας και το Candia Sport ενώνουν πλέον τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται πολύ στενά, δίνοντας μια νέα προοπτική για το μέλλον.

Πρώτος και κύριος στόχος είναι η δημιουργία ομάδας Κ18 η οποία θα συμμετέχει με την ονομασία «Δαμάστα-Candia Sport» στο νέο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ! Νέα ταλέντα που ήδη είναι μέλη του Candia μαζί με παιδιά που θα ενταχθούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Δαμάστας, θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας Κ18, η οποία θα χρησιμοποιεί ως έδρα για τους αγώνες της το γήπεδο της Δαμάστας.

Τα καλύτερα ταλέντα που θα αξιολογούνται από το τεχνικό επιτελείο, θα συμμετέχουν παράλληλα και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Δαμάστας, ώστε η ομάδα Κ18 «Δαμάστα-Candia Sport» να αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας!

Παράλληλα η Ακαδημία του Candia Sport με μικρότερης ηλικίας παιδιά θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Έτσι δημιουργείται μια άριστα διαρθρωμένη Ακαδημία με τα νέα παιδιά βήμα-βήμα να προχωρούν στην ποδοσφαιρική τους πορεία μέσα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες που εγγυάται η συνεργασία του ΑΟ Δαμάστας με το Candia Sport.

H ένωση των δυνάμεων του ΑΟ Δαμάστας με το Candia Sport επισφραγίστηκε μετά από συνάντηση που έγινε από πλευράς του συλλόγου, παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Πολυχρονάκη, του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρου και τον υπεύθυνου δημοσίων σχέσων και επικοινωνίας κ. Νίκου Ανδριαδάκη, με τον ιδιοκτήτη της Ακαδημίας κ. Χρήστο Καταρτζόγλου και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Candia Sport κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News