Ηρόδοτος: Πιστεύει στην πρωτιά ο Κουρμπανάς, μήνυμα από τους αδελφούς Κοιλιάρα

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Πιστεύει στην πρωτιά ο Κουρμπανάς, μήνυμα από τους αδελφούς Κοιλιάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και τα αδέλφια που μεγάλωσαν στο πρόαστιο αλλά παίζουν για πρώτη φορά στην ομάδα που το εκπροσωπεί, μίλησαν στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Στη Νέα Αλικαρνασσό με ανυπομονησία και μεγάλη αυτοπεποίθηση περιμένουν τη σέντρα για τη Γ΄Εθνική. Μια σέντρα που θα καθυστερήσει για μία ακόμα εβδομάδα αλλά με τον στόχο να μην αλλάζει: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον κρητικό όμιλο της Γ΄Εθνικής!

Η κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για λογαριασμό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» βρέθηκε στην προσφυγομάνα αλλά και ποδοσφαιρομάνα περιοχή και εκεί μίλησαν τόσο ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς, όσο και τα αδέλφια Δημήτρης και Γιάννης Κοιλιάρας που για πρώτη φορά βρίσκονται μαζί στην ομάδα του προαστίου τους που θεωρούν «δεύτερο σπίτι» τους…

Ο Νίκος Κουρμπανάς εξήγησε αρχικά γιατί αποδέχτηκε την πρόταση του Ηροδότου λέγοντας:

«Προσωπικά σε όποια ομάδα και αν εργαστώ κοιτάζω τη δυναμική της και τον στόχο της ανεξάρτητα από την κατηγορία. Ο Ηρόδοτος είναι μια ομάδα γνωστή σε όλη την Ελλάδα, μου έκανε μια άκρως τιμητική πρόταση και παράλληλα έχει πρωταγωνιστικό στόχο.

Έτσι προέκυψε η συμφωνία. Βέβαια υπάρχουν ομάδες που θα είναι ανταγωνιστικές αλλά εγώ ευελπιστώ πως με την προσπάθεια που θα κάνουμε το τέλος θα είναι ευτυχές. Οι ομάδες που θα αντέξουν θα είναι αυτές που θα λειτουργήσουν σωστά οργανωτικά και θα είναι και σωστές στον οικονομικό τομέα τηρώντας τις συμφωνίες που έχουν κάνει.»

Όσο για τα αδέλφια Κοιλιάρα; "Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και με κάνει χαρούμενο να είμαστε μαζί με τον Δημήτρη στον Ηρόδοτο", λέει ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Και ο Δημήτρης προσθέτει: "Παίξαμε με τον Γιάννη στον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή αλλά το να είμαστε μαζί στον Ηρόδοτο είναι κάτι διαφορετικό. Μεγαλώσαμε στην Αλικαρνασσό και έπαιξε εδώ ο πατέρας μας και ο παππούς μας. Αισθανόμαστε όμορφα, έχουμε καλή ομάδα και το βλέπουμε ήδη αυτό αλλά το πρωτάθλημα θα έχει και δυσκολίες όπως είπε και ο κοουτς".

Ο Γιάννης από την πλευρά του σημειώνει πως "είναι αρκετές οι καλές ομάδες αλλά δεν θέλω να κάνω ειδική αναφορά γιατί ενδεχομένως αδικήσω κάποιες."

                              Ο Κουρμπανάς για τον κόσμο

Αναφορικά με την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα ο τεχνικός του Ηροδότου στάθηκε και στην μείωση των φιλάθλων πριν την πανδημία: "Σιγουρα με τον κορωνοιο το πρόβλημα έγινε μεγάλο αλλά και πριν ο κόσμος δεν είχε την παρουσία που θέλαμε στα γήπεδα.

Η πτώση της Εθνικής ομάδας, του Παναθηναϊκού αλλά και η αγωνιστική εικόνα ίσως ακόμα και της ΑΕΚ έχουν επηρεάσει γιατί δεν έχουν βρει ρυθμό. Το ποδόσφαιρο όμως γενικότερα τώρα είναι καλύτερο από τα παλιά χρόνια, πιο γρήγορο και αν θέλετε να πω και για την κατηγορία μας πιστεύω πως θα γίνει ένα άκρως ανταγωνιστικο πρωταθλημα που αν κάποια στιγμή δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να βρίσκεται στα γήπεδα, τα γήπεδα του κρητικού ομίλου θα έχουν πολύ κόσμο!

Εμείς εδώ στην Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο ξέρουμε πόσο μας αγαπάνε οι κάτοικοι του προαστίου και τους έχουμε ανάγκη. Είναι πολύ άσχημο το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους και είναι πολύ δύσκολο να βρεις ρυθμό".

Τέλος, όπως είπε ο Νίκος Κουρμπανάς ξεχώρισε από τα χρόνια που έπαιξε ποδόσφαιρο τους "Ζάετς, Ροτσα και Βαζέχα, Σαραβάκο" από συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και από αντιπάλους "Χατζηπαναγή, Μαύρο, Δημητριαδη, Αναστοπουλο, Μητρόπουλο και πολλούς άλλους..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News