Ανατροπή: Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει νέα κλήρωση στον κρητικό όμιλο!

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή: Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει νέα κλήρωση στον κρητικό όμιλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η οριστική απόφαση θα παρθεί στην συνεδρίαση της ΕΠΟ στις 8 Οκτωβρίου

Η σέντρα για το πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου (10ου) στην Γ’ Εθνική μετατέθηκε από τις 11 στις 18 Οκτωβρίου με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων αλλά αναφορικά με την κλήρωση όλα δείχνουν ότι πάμε για… ανατροπή.

Συγκεκριμένα και όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων κ. Παναγιώτης Δημητρίου, στους τρεις ομίλους που θα έμπαιναν Κέρκυρα, Πανιώνιος και Πλατανιάς, δηλαδή στον 5ο, στον 6ο και στον 10ο αντίστοιχα, θα γινόταν νέα κλήρωση για την συμμετοχή των ομάδων.

Στον 10ο όμως που υπάρχει μονός αριθμός ομάδων (15) έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να μη γίνει κλήρωση και ο Πλατανιάς να πάρει ως 16η ομάδα τη θέση του «ρεπό».

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές συζητήσεις γι’ αυτό το ζήτημα ενώ υπάρχει επικοινωνία από την Κρήτη τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου όσο και με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά δεν θα γίνει νέα κλήρωση στον κρητικό όμιλο και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με το υπάρχον πρόγραμμα.

Για όλα αυτά βέβαια πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές επικυρώσεις από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που αναμένεται να συνεδριάσει στις 8 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News