Γ Εθνική

Από τη Δαμάστα στην Πορτογαλία ο Γκιουλμετάρογλου!

Ένα σπουδαίο βήμα στο εξωτερικό κάνει ο 19χρονος τερματοφύλακας

H Δαμάστα έχει αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις με την Πορτογαλία και δεν αποκτά μόνο παίκτες από την Ιβηρική Χερσόνησο αλλά στέλνει και παίκτες να αγωνιστούν στο δυτικό άκρο της Ευρώπης!

Έτσι ο Βορειοελλαδίτης τερματοφύλακας Δημήτρης Γκιουμετάρογλου, που υπερασπίστηκε πέρυσι τα γκολπόστ της Δαμάστας στον β’ γύρο του πρωταθλήματος και βοήθησε και εκείνος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στο νησί Μαδέισα της Πορτογαλίας για λογαριασμό της πορτογαλικής AD Camacho.

Σύμφωνα με την Euro Sports Football Activities που έχει στις τάξεις της τον 19χρονο τερματοφύλακα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ο Γκιουλμετάρογλου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχθηκαν κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών που πραγματοποίησε η E.S.F.A. στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο και εν συνεχεία στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας πριν λίγους μήνες.

Ο Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου θα παραμείνει για δοκιμαστικά στην πορτογαλική ομάδα για διάστημα δύο εβδομάδων και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια