Πόρος: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αρκάδιου Πλαϊτάκη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αρκάδιου Πλαϊτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υψηλόσωμος αμυντικός συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία

Στο έμψυχο δυναμικό του Πόρου εντάσσεται από σήμερα και επίσημα ο Αρκάδιος Πλαϊτάκης, ένα από τα αξιόλογα ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια ο Εργοτέλης.

Μάλιστα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να πάρει παιχνίδια με τον Πόρο στην Γ’ Εθνικής. Ο 20χρονος υψηλόσωμος αμυντικός ξεκίνησε φέτος προετοιμασία με τον Εργοτέλη ενώ το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις του Πόρου. Η νέα του ομάδα αναφέρει για την μεταγραφή:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Αρκάδιου Πλαϊτάκη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Εργοτέλη. Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο, δυναμικό, υψηλόσωμο, δεξιοπόδαρο στόπερ που αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα και συμμετείχε εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία μας στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας, βάζοντας κι εκείνος το δικό του λιθαράκι στην πορεία της τη νέα περίοδο στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής και φανερώνοντας πτυχές του ταλέντου του στο γήπεδο".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αρκάδιος Πλαϊτάκης γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 2000 στο Ηράκλειο. Είναι μισός Έλληνας (Κρητικός) λόγω πατέρα (Ρέθυμνο) και μισός Σουηδός λόγω μητέρας (Kolstad). Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στην Ακαδημία του Calcetto. Aκολούθησαν η Ακαδημία του Εργοτέλη, η Κ15 των "κιτρινόμαυρων" στη Super League, οι Νέοι Εργοτέλη και τα τελευταία τρία χρόνια η Κ19  του Εργοτέλη στη Football League. Το 2018 επί Νίκκι Παπαβασιλείου αλλά και το 2020 επί Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των "κιτρινόμαυρων". Έχει στεφθεί πρωταθλητής Ηρακλείου με τις Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΗ, ενώ με τη Μικτή Παίδων Περιφέρειας Κρήτης - Δωδεκανήσου έφτασε  στις "4" καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το 2016 κλήθηκε και συμμετείχε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παίδων στην Αθήνα, στον Άγιο Κοσμά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News