Ηρόδοτος: Φιλική νίκη με 2-1 επί του Άρη Σούδας

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Φιλική νίκη με 2-1 επί του Άρη Σούδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Περάματος στο Ρέθυμνο

Σε ρεθυμνιώτικο έδαφος έγινε το Σάββατο η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Άρη Σούδας και συγκεκριμένα στο γήπεδο Περάματος, εκεί όπου η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε με 2-1.

Στο 28’ ο Ηρόδοτος προηγήθηκε 1-0 με τον Γαρεφαλάκη να αξιοποιεί την ασίστ του Γκίνη. Στο 34’ μετά από επέλαση που έκανε ο Μυλωνάς ανατράπηκε και δόθηκε πέναλτι αλλά ο ίδιος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης Σούδας ισοφάρισε 1-1 στην επόμενη φάση με σκόρερ τον Ροκάκη.

Στην εκπνοή του αγώνα ο Μυλωνάς μετά από πάσα του Καλαμιώτη με δυνατό σουτ σκόραρε και χάρισε τη νίκη με 2-1 στον Ηρόδοτο.

Άρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης (46’ Συροκάκης), Νικολακάκης, Βουρβαχάκης, Στεφανίδης Ηλ. (55’ Σούλιαρης), Βαρδάκης (70’ Σουχλάκης), Κυτράκης (60’ Ρουσάκης), Ροκάκης (75’ Ψαρουδάκης), Μποτωνάκης (75’ Φέζγκα), Τσιμπρικίδης (70’ Σελάμης), Παπαθανασίου, Δρακάκης

Ηρόδοτος (Νίκος Κουρμπανάς): Λουτριώτης (46’ Γεωργίου), Ταφάνι (52’ Αρκούδας), Μπαλάφας, Χαρίτος, Καλφούτζος, Κασαπάκης (58’ Κίσσας), Καλαμιώτης, Κοντογιάννης (69’ Κεφαλούκος), Γκίνη, Μυλωνάς, Γαρεφαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News