Μία συνάντηση… πρωταθλητών στη Νάξο!

Ποδόσφαιρο
Μία συνάντηση… πρωταθλητών στη Νάξο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή του ΑΟ Δαμάστας συνάντησε στο κυκλαδίτικο νησί τον παλιό γνώριμο Γιάννη Ζανελάρη

Την ευκαιρία να συναντήσουν έναν παλιό γνώριμο του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είχαν μέλη της αποστολής του ΑΟ Δαμάστας το περασμένο σαββατοκύριακο στη Νάξο.

Ο λόγος για τον επιθετικό Γιάννη Ζανελάρη, ο οποίος πλέον είναι κάτοικος του νησιού, αφού εργάζεται εκεί και παράλληλα αγωνίζεται φέτος στον ΠΑΣ Νάξου.

Μάλιστα, πέρυσι ήταν στην ομάδα του Πανναξιακού, την οποία αντιμετώπισε στο φιλικό του Σαββάτου η Δαμάστα.

Ήταν μια συνάντηση πρωταθλητών, αφού πέρυσι η Δαμάστα και ο Πανναξιακός του Ζανελάρη ήταν μεταξύ των τεσσάρων ομάδων στην Ελλάδα που είχαν εξασφαλίσει τους τίτλος στις Ενώσεις τους πριν υπάρξει η διακοπή λόγω πανδημίας.

Ήταν όμως μια συνάντηση πρωταθλητών και για έναν άλλο λόγο, αφού έσμιξε μια παρέα που είχε πάρει τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ με την ΑΕ Κατσαμπά το 2012! Με προπονητή τον Γιάννη Χατζησεβαστό και μεταξύ των παικτών τον Γιάννη Ζανελάρη και τους νυν Δαμαστιανούς Κώστα Αργέντη και Μπάμπη Παπαδομιχελάκη, η ΑΕΚ είχε βγει πρωταθλήτρια, επικρατώντας μάλιστα στο «Γεντί Κουλέ» στον τελικό των πλέι οφ με 2-0 του Αλμυρού.

Ασφαλώς και θυμήθηκαν πολλές ιστορίες από εκείνη την πορεία ενώ στην παρέα ήταν και ο Κώστας Ταβλαδωράκης, που υπήρξε πριν λίγα χρόνια συμπαίκτης με τον «Ζάνε» στον Ερμή Ζωνιανών στην Γ’ Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News