Γ' Εθνική: Κλήρωση ομίλων με livestreaming και… εξώδικο

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Κλήρωση ομίλων με livestreaming και… εξώδικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της ΕΠΟ είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα των ομάδων της Κρήτης

Η κλήρωση των ομίλων της Γ’ Εθνικής είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 10 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, με την διαδικασία λόγω COVID-19 να γίνεται χωρίς κοινό και ΜΜΕ αλλά θα υπάρχει μετάδοση μέσω livestreaming.

Θυμίζουμε ότι οι 15 ομάδες της Κρήτης συγκροτούν τον 10ο όμιλο του νέου πρωταθλήματος και αυτές είναι οι: Γιούχτας, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, Πόρος, Δαμάστα, Αλμυρός από το Ηράκλειο, ΑΟΑΝ, Νεάπολη, Αναγέννηση Ιερ. από Λασίθι, ΣΥΝΚΑ, Άρης Σούδας, Παλαιόχωρα από Χανιά, Ρεθυμνιακός, Αστέρας Ρεθ. και Άρης Ρεθ. από το Ρέθυμνο.

Πάντως, χθες σημειώθηκε άλλη μια εξέλιξη που καταδεικνύει το θολό τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, στην ΕΠΟ έφτασε εξώδικο (πρωτοκολλήθηκε) που υπογράφεται από τις ΠΑΕ Νίκη Βόλου και Καβάλα και με αυτό ζητούν να αναβληθεί η προγραμματισμένη κλήρωση της Γ’ Εθνικής, με την αιτιολογία ότι σ’ αυτή την κλήρωση δεν περιλαμβάνονται οι τέσσερις ομάδες της Football League που υποβιβάστηκαν καθώς και οι τέσσερις από τις οκτώ πρωταθλήτριες που η ΕΠΟ αποφάσισε μονομερώς να ανέλθουν στην επόμενη κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News