Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: Εξώδικο στην ΕΠΟ για να αναβληθεί η κλήρωση!

Νίκη Βόλου και Καβάλα ζητούν να εφαρμοστεί η προκήρυξη μετά την δικαίωση των Χανίων στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Για αύριο στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δύο ομάδες απέστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητούν την αναβολή της διαδικασίας!
Συγκεκριμένα, στην ΕΠΟ έφτασε εξώδικο (πρωτοκολλήθηκε) που υπογράφεται από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και την ΠΑΕ Καβάλα (ίσως ακολουθήσουν κι άλλες ΠΑΕ της Football League)

Mε αυτό ζητούν να αναβληθεί η προγραμματισμένη κλήρωση της Γ’ Εθνικής, καθώς σ’ αυτή την κλήρωση δεν περιλαμβάνονται οι τέσσερις ομάδες της Football League που υποβιβάστηκαν καθώς και οι τέσσερις από τις οκτώ πρωταθλήτριες που η ΕΠΟ αποφάσισε μονομερώς να ανέλθουν στην επόμενη κατηγορία.

Ουσιαστικά μετά την δικαίωση των Χανίων από το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου!

Σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού δεν γίνεται δεκτή η αλλαγή της προκήρυξης των πρωταθλημάτων άρα ισχύει η υπάρχουσα που κάνει λόγο για υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων και άνοδο, επίσης, τεσσάρων από τη Γ’ Εθνική. Η ΕΠΟ μπορεί να αποφάσισε να ανεβάσει οκτώ ομάδες από τη Γ’ Εθνική στη Football League, χωρίς όμως να εγκριθεί από τον συνεταιρισμό και τις ομάδες της Ένωσης SL2 και FL.

Βάσει του δεδικασμένου της προσφυγής των Χανίων στην περίπτωση που επιχειρηθεί θα αυξηθούν οι ομάδες στη Football League θα υπάρξουν προσφυγές στο Διαιτητικό όπου θα ζητούν να ισχύσει η προκήρυξη, με τη δικαίωσή τους να είναι σχεδόν δεδομένη.

Έτσι η ΕΠΟ πλέον καλείται να λύσει τον γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί με τα μπερδέματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίζονται…

Πηγή: www.goalpost.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια