Ήττες με συμπεράσματα για Δαμάστα και ΠΟΑ, νίκησαν Αλμυρός και Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Ήττες με συμπεράσματα για Δαμάστα και ΠΟΑ, νίκησαν Αλμυρός και Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικά παιχνίδια για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής  

Στις Κυκλάδες ταξίδεψαν σήμερα Δαμάστα και ΠΟΑ, όπου έδωσαν δυνατά φιλικά παιχνίδια, ενώ εντός Κρήτης αγωνίστηκαν Αλμυρός και Γιούχτας.

Η Δαμάστα για πρώτη φορά στην ιστορία της εκτός νησιού, αγωνίστηκε στην έδρα του Παναξιακού, από τον οποίο ηττήθηκε 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ήταν όμως αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα, βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να έχει σκοράρει, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Με το ίδιο σκορ (1-0) έχασε ο ΠΟΑ στην Σαντορίνη, από την Σαντορίνη 2020. Ο Αντώνης Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, με τους Ατσαλενιώτες να έχουν κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Πέραμα, ο Αλμυρός επικράτησε 2-0 της Παλαιόχωρας. Πιερτζακόμι και Τοπούζης πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Κιάσσου.

Στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη Νεάπολη, "μετακόμισαν" Γιούχτας και Ρωμανός για το μεταξύ τους φιλικό, με την ομάδα των Αρχανών να επικρατεί 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Ράπτης με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ και ένα ο Ψαρράς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News