Γ’ Εθνική: Φιλικές εκτός έδρας νίκες για Ηρόδοτο και ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Φιλικές εκτός έδρας νίκες για Ηρόδοτο και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος νίκησε 1-2 τον Ρεθυμνιακό και ο ΠΟΑ 0-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας

Σε φιλικά που έγιναν το Σάββατο σε Σοχώρα και Ιεράπετρα, ο Ηρόδοτος νίκησε 1-2 τον Ρεθυμνιακό και ο ΠΟΑ 0-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ρεθυμνιακός-Ηρόδοτος 1-2

Τέταρτο φιλικό, τέταρτη νίκη για τον Ηρόδοτο στην προετοιμασία του. Μάλιστα για άλλο ένα παιχνίδι, το τρίτο μετά από αυτά με Εργοτέλη και Δαμάστα, ο Ηρόδοτος βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή, δείχνοντας ότι ο Νίκος Κουρμπανάς χτίζει μια ομάδα με νοοτροπία νικητή. Στο 7’ ο Ξεπαπαδάκης έκανε το 1-0, ισοφάρισε για τον Ηρόδοτο στο 44’ ο Γκίνη και το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 62’ με πέναλτι ο Κοιλιάρας. Σημαντική συμβολή στην φιλική νίκη του Ηροδότου είχε ο γκολκίπερ Λουτριώτης με εξαιρετικές επεμβάσεις.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γ. Λυρώνης) : Νικηφόρος (46’ Κοκκαλάς), Πρινιανάκης (85’ Τουρνάκης), Μυρθιανός (74’ Κουδουνάκης), Γεωργούλης (74’ Δασκαλάκης), Καλογεράκης (46’ Μπούσδρας), Δροσάκης (63’ Χαλκιαδάκης), Δελήμπασης (85’ Βρεττός), Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκης (63’ Σηφακάκης), Φράγκος (46’ Παπιομίτογλου), Μερτίρι.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ν. Κουρμπανάς): Λουτριώτης, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας Ι., Αρκούδας, Κανδυλάκης, Καλαμιώτης, Κίσσας, Γκίνη, Κοιλιάρας Δ., Κουσίδης, Φρόκου. Χρησιμοποιήθηκαν και οι : Κοντογιάννης, Μόλκα, Αμαραντίδης, Ταφάνι και Κεφαλούκος.

Αναγέννηση-ΠΟΑ 0-1

Με τον Νίκο Κερμενίδη να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ στο 10’ ο ΠΟΑ νίκησε 0-1 την Αναγέννηση Ιεράπετρας ενώ οι «πράσινοι» είχαν ακόμα φάσεις με Ξυλούρη και Σένκα όπως και δοκάρι με τον Τσιχλάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡ. (Κ. Δεδελετάκης): Γκλώτσος, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Κορκίδης, Ντίσα, Κουτούζος, Μερκούρης, Λαθούρης, Ζαμωστάκης, Χριστοφάκης, Ζαμπετάκης. Έπαιξαν και οι: Γερομαρκάκης, Μαστοράκης, Γρηγοράκης, Μάλτσι

ΠΟΑ (Α. Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Νάτος, Αναστασιάδης, Παναγιωτάκης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Σαμουηλίδης, Ξυλούρης, Τσιρούδης. Έπαιξαν και οι: Βοριάς, Μανιαδάκης, Ρουμπάκης, Τσιχλάκης, Γιαλυτάκης, Ζούζουλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News