Δαμάστα: Γιορτινό κλίμα, απονομή τροπαίου και αποκαλυπτήρια!

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Γιορτινό κλίμα, απονομή τροπαίου και αποκαλυπτήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΑΟ Δαμάστας διοργάνωσε φιέστα το Σάββατο ενώ ακολούθησε φιλική νίκη 2-0 με ΑΟΑΝ

Ημέρα γιορτής ήταν το Σάββατο 29 Αυγούστου για τον ΑΟ Δαμάστας, καθώς διοργανώθηκε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και για την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Έγινε η απονομή του τροπαίου από την ΕΠΣΗ και τα αποκαλυπτήρια του επετειακού μνημείου που φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Κώττης. Ονομάζεται «Θρίαμβος» και θα βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου της Δαμάστας, θυμίζοντας σε όλους την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Επίσης έγιναν απονομές μεταλλίων στην ιδρυτική ομάδα του ΑΟ Δαμάστας του 1983 ενώ τιμήθηκαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νιράκης Βασίλης, Ροβίθης Γεώργιος και Παπουτσάκης Γεώργιος. Μάλιστα τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ, όπου η Δαμάστα επικράτησε με σκορ 2-0. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού έπιασε καλή απόδοση και είχε για άλλο ένα παιχνίδι ως κορυφαίο τον Μιγκέλ Ολιβέιρα. Ο Παπαδομιχελάκης και ο Ολιβέιρα σημείωσαν τα γκολ για τον ΑΟ Δαμάστας.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Κορνηλάκης (51’ Δημαράκης), Παπαδάκης (60’ Μπιμπίρης), Αποστολάκης (55’ Μηλιαράκης), Αννιτσάκης (67 Βαρουξάκης), Παπαδομιχελάκης (73’ Πεταλάκης), Μπάμπης (69’ Μερκούρης), Ταβλαδωράκης (77’ Βερούσι), Μεϊρέλες (74’ Κουντούρης), Πίπο (62’ Παπαδάκης υπό δοκιμήν, 78’ Κατσαρός), Τζουβάρας (55’ Κόκκινος), Ολιβέιρα (69’ Ζερβός).

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Κουσιάδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Μπλούκα, Τζιλάι, Πυθαρούλης, Μαυρής, Τσάνγκα, Κιόσε, Μεράι, Αναστασόπουλος. Έπαιξαν και οι: Βλαχάκης, Τσανάι, Πάγια, Ντούνγκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News