ΠΟΑ: Στην πρώτη ομάδα Λίλος και Κονσολάκης

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Στην πρώτη ομάδα Λίλος και Κονσολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η ανάδειξη ταλέντων στο Ατσαλένιο ενώ 24 παιδιά προωθήθηκαν σε Κεραυνό και Ερμή

Ο ΠΟΑ συνεχίζοντας την σωστή και συνεπή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Ατσαλένιο, ανακοίνωσε με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ότι οι μέχρι πρότινος παίκτες του Κεραυνού, Γιάννης Λίλος και Νίκος Κονσολάκης, προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Ο Γιάννης Λίλος είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Νίκος Κονσολάκης γεννηθείς το 2003 καλύπτει την θέση του τερματοφύλακα.

Η διοίκηση του ΠΟΑ δίνει συγχαρητήρια και στους δύο, τους εύχεται πρώτα απ' όλα να έχουν υγεία και συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά, να έχουν πολλές όμορφες στιγμές και επιτυχίες με την πρώτη ομάδα!

Ακόμα, επίσης με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη υπερηφάνεια για τα νέα παιδιά, ανακοινώθηκαν οι προωθήσεις από την ακαδημία στον Ερμή Ατσαλένιου(11) και από τον Ερμή στον Κεραυνό (13).

Από την ακαδημία στον Ερμή, όλοι γεννημένοι το 2006: Χρονάκης Στέλιος, Πόλο Ρεφάτ, Μαρινάκης Γιάννης, Κούγιος Μανώλης, Σούρμπι Άγγελος, Φραγκάκης Νίκος, Περράκης Μιχάλης, Κορσάββας Βασίλης, Βάβουλας Πέτρος, Μπιγικάκης Γιώργος, Βιτώρος Γιώργος

Από τον Ερμή στον Κεραυνό, όλοι γεννημένοι το 2004: Δασκαλάκης Βασίλης, Αμανάκης Λευτέρης, Τζανής Νίκος, Τριαματάκης, Μιχάλης, Αγοράκης Γιώργος, Σεραφειμίδης Γιώργος, Αντωνιδάκης, Κούλτζης Σάββας, Γιακουμάκης Γιάννης, Χριστοδουλάκης Σταύρος, Καρανταγλής Κώστας, Αυγουστάκης Γιώργος, Αράπογλου Πέτρος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News