ΑΟ Δαμάστας: Εορταστικές εκδηλώσεις το Σάββατο

Ποδόσφαιρο
ΑΟ Δαμάστας: Εορταστικές εκδηλώσεις το Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απονομή της κούπας του πρωταθλητή Α1 ΕΠΣΗ, αποκαλυπτήρια μνημείου, τιμή στην ιδρυτική ομάδα και φιλικό με ΑΟΑΝ

Το Σάββατο η Δαμάστα γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων με κορυφαία την απονομή της κούπας για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και τα αποκαλυπτήρια μνημείου για την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας ανακοίνωσε ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Μετά το φιλικό με τον Ηρόδοτο, το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας με την παρουσία του ηγέτη της ομάδας κ. Αντώνη Παπαδάκη συνεδρίασε σχετικά με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος το ερχόμενο Σάββατο 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο του εορτασμού του περσινού πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας ενημερώνει ότι θα επιθυμούσε οι εκδηλώσεις να γίνουν παρουσία του φίλαθλου κόσμου αλλά είναι υποχρεωμένο να τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μόνο των αποστολών των ομάδων, των επίσημων προσκεκλημένων εκ μέρους του ΑΟ Δαμάστας και όσων έχουν εργασία στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

Ώρα 18:00

Έναρξη του προγράμματος και τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού

Ώρα 18:30-Απονομές

Θα τιμηθεί η ιδρυτική ομάδα του ΑΟ Δαμάστας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα το 1983 και παράλληλα θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές: Βασίλη Νιράκη, Γιώργο Παπουτσάκη και Γιώργο Ροβίθη.

Θα ακολουθήσει από την ΕΠΣΗ η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας περιόδου 2019-2020.

Ώρα 18:45

Αποκαλυπτήρια του μνημείου που βρίσκεται στην είσοδο του γηπέδου για την ιστορική πρώτη άνοδο του ΑΟ Δαμάστας στην Γ’ Εθνική.

Ώρα 19:00

Έναρξη φιλικού αγώνα ΑΟ Δαμάστας-ΑΟΑΝ

Ώρα 19:45

Στην ανάπαυλα του φιλικού αγώνα, το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη για την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ ανάλογη απονομή στον κ. Παπαδάκη θα γίνει και από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δαμάστας.

Ώρα 21:00

Μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα, ο ΑΟ Δαμάστας θα παραθέσει τραπέζι στην αποστολή του ΑΟΑΝ και στους επίσημους προσκεκλημένους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News