Πόρος: Μεταγραφών συνέχεια με τον Γιώργο Καταχιώτη

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Μεταγραφών συνέχεια με τον Γιώργο Καταχιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 20χρονος αμυντικός άφησε καλές εντυπώσεις και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Βασίλη Κρασανάκη

Η παρουσία του Γιώργου Καταχιώτη στις προπονήσεις του Πόρου ήταν θετική, ούτως ώστε ο Βασίλης Κρασανάκης να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Στην ανακοίνωσή του ο Πόρος αναφέρει τα εξής: "Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοαμυντικού Γιώργου Καταχιώτη. Ο νεαρός Κατερινιώτης που αγωνίζεται ως μικρός στο πρωτάθλημα άφησε καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας μας, με τον Βασίλη Κρασανάκη να εισηγείται την απόκτησή του. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί και αριστερό μπακ όσο και ως 6άρι και 8άρι στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και μία γεμάτη χρονιά, δείχνοντας το ταλέντο και τις δυνατότητές του με τα "μπλε" και στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής".

Το βιογραφικό του Καταχιώτη

Ο Γιώργος Καταχιώτης γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2000 στην Κατερίνη. Ξεκίνησε την καριέρα σε ηλικία 10 ετών στην Ακαδημία του Γ.Α.Σ Σβορώνου και μετά από τέσσερα χρόνια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα (Α' τοπικο Κατερίνης). Ακολούθησαν οι ΠΑΕ Ποντίων (Α' τοπικό Κατερίνης), Πλαταμώνας (Α' τοπικό Κατερίνης), επέστρεψε στον Γ.Α.Σ Σβορώνου (Α' τοπικό Κατερίνης) για να κάνει στη συνέχεια το παραπάνω βήμα στον Πιερικό (Γ' Εθνική) του οποίου συμμετείχε στην προετοιμασία αλλά και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μετά πήγε στην Περίσταση (Α' τοπικό Κατερίνης), στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας είχε μία γεμάτη σεζόν στη Γ' Εθνική, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Βατανιακό (Α' τοπικό Κατερίνης). Το 2016 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την 4η Περιφέρεια.

* Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πόρου, ο ταλαντούχος Γιώργος Καταχιώτης με τον εκπρόσωπο της ομάδας μας σε ΕΠΟ, ΕΠΣΗ Αλέξανδρο Φουκαράκη.

Φιλικό με Ερμή Ζωνιανών

Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια των "μπλε" στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους η οποία διανύει την πέμπτη της εβδομάδα. Ο Πόρος θα δώσει την Τετάρτη 26 Αυγούστου το τέταρτο τεστ του, αντιμετωπίζοντας τον Ερμή Ζωνιανών του Στέλιου Κοζανίδη (Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου) στις 18:30 στο "Lido Soccer". Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με τον Ρεθυμνιακό επιστρέφει ο Μανώλης Φραγκιαδάκης που δεν αγωνίστηκε λόγω του γάμου του, στον αντίποδα θ' απουσιάσει ο Ηλίας Τριχάκης που υπέστη θλάση α' βαθμού στον τετρακέφαλο απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Λυρωνη και θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός. Ο Βασίλης Κρασανάκης δεν θα έχει παράλληλα στη διάθεσή του τους επίσης τραυματίες Λάζαρο Τριανταφυλλίδη (θλάση  στο δεξιό δικέφαλο), Μπάμπη Πήλιο (οίδημα στο γόνατο) που αμφότεροι ξεκίνησαν τρέξιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News