Πόρος: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Κασμερίδης

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Κασμερίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καινούργια συνεργασία από ένα νέο πόστο ξεκινά για τον 34χρονο τερματοφύλακα

Το τεχνικό επιτελείο του Πόρου αποκτά ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά, καθώς ο Αλέξανδρος Κασμερίδης θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας. Τελευταία ομάδα του «Κάσμε» στην ενεργό δράση ήταν πέρυσι ο ΠΑΟΚ ενώ φέτος είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις.

Τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει ένα καινούργιο ρόλο στην καριέρα του, ενώ και στο παρελθόν παράλληλα με την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ, μάθαινε τα μυστικά του τερματοφύλακα σε μικρά παιδιά. Ο Πόρος στην ανακοίνωσή του για τον Κασμερίδη αναφέρει τα εξής:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο του οποίου η πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι γνωστή και δεν χρειάζεται συστάσεις στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και με την εμπειρία και τις γνώσεις του να συμβάλλει να γίνει ακόμη καλύτερη και να εξελιχθεί η τριπλέτα των γκολκίπερ της ομάδας μας".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1986 στις Σέρρες και μετράει μια μεγάλη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το 2002 ήρθε στον ΟΦΗ και το 2006 έγινε επαγγελματίας. Η πρώτη του θητεία στον Όμιλο με τον οποίο έπαιξε στην Α' Εθνική ολοκληρώθηκε το 2011. Ακολούθησαν οι Θρασύβουλος, Λεβαδειακός (2012-2013, και με τους Βοιωτούς αγωνίστηκε επίσης στη μεγάλη κατηγορία), Αστέρας Μαγούλας, Ολυμπιακός Βόλου για να επιστρέψει και πάλι για μια διετία στον ΟΦΗ, υπερασπιζόμενος την εστία του σε δύσκολα χρόνια (2015-2017). Πριν τρία χρόνια

αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Ηρόδοτο στη Γ’ Εθνική και ανέβηκε με τους «κυανόλευκους» στη Football League όπου αγωνίστηκε και τη δεύτερη χρονιά, ενώ πέρυσι κάθισε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟ Κρουσώνα στην Α1 ΕΠΣΗ. Από το 2004 μέχρι και το 2010 ήταν βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων, Νέων, Ελπίδων, μάλιστα με την Εθνική Νέων κατέκτησε την 4η και 6η θέση σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναλαμβάνει πρώτη φορά προπονητής τερματοφυλάκων σε ομάδα, έχοντας ωστόσο το συγκεκριμένο πόστο τα τελευταία χρόνια σε Ακαδημία του Ηρακλείου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News