Αρχάνες: Το πρωτόκολλο, οι θεατές και οι εντυπώσεις...

Απόψεις
Αρχάνες: Το πρωτόκολλο, οι θεατές και οι εντυπώσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Γιούχτα ήθελαν γεμάτο Μαρκομιχελάκειο αλλά στο τέλος έφυγαν με γλυκιά γεύση…

Είναι αλήθεια ότι στον Γιούχτα ήθελαν να είναι γεμάτο το Μαρκοχελάκειο στο τουρνουά λόγω της παρουσίας ΟΦΗ, αλλά ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια.

Οι Αρχανιώτες τήρησαν ως ένα βαθμό το πρωτόκολλο (μάσκες, κλειστές πόρτες), ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν τους αγώνες από τα κάγκελα γύρω από το γήπεδο.

Πάντως στο τέλος κατάφεραν αρκετοί και πήραν θέση στην κερκίδα, δείγμα βέβαια του ότι δύσκολα θα μπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς θεατές στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Πώς να σταματήσεις τον κόσμο που διψά για ποδόσφαιρο, και μάλιστα θέλοντας να δει τα αποκαλυπτήρια του φετινού ΟΦΗ;

Αυτό έμοιαζε λίγο με ουτοπία, αν και σε γενικές γραμμές ο Γιούχτας πήρε άριστα, με άριστη φιλοξενία στις αποστολές και οργάνωση στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά. Μάλιστα, όλοι παρέλαβαν και αναμνηστικές πλακέτες μετά το τέλος των αγώνων.

Από εκεί και πέρα βέβαια, στις Αρχάνες δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων, ακόμα και από τον ΟΦΗ, για την πολύ καλή παρουσία που είχε ο Γιούχτας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μια πολύ ποιοτική ομάδα και με εμπειρία ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News