Δαμάστα: Πορτογαλική νίκη 0-2 στο φιλικό με ΣΥΝΚΑ

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Πορτογαλική νίκη 0-2 στο φιλικό με ΣΥΝΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετικός ο Μιγκέλ Ολιβέιρα που έβαλε ένα γκολ και έδωσε το πρώτο έτοιμο στον Πίπο

Στο γήπεδο του Βαρύπετρου στα Χανιά η Δαμάστα έδωσε σήμερα το δεύτερο τεστ προετοιμασίας της και έχοντας πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, νίκησε με 0-2 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Μάλιστα, η παρουσία των Πορτογάλων, που έκαναν σήμερα το αγωνιστικό τους ντεμπούτο, έδειξε ότι έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι της Δαμάστας.

Ο κορυφαίος του φιλικού Μιγκέλ Ολιβέιρα στο 10’ «έκοψε» την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Φιλίπε Ραμάλιο «Πίπο» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το 2ο γκολ ήρθε στο 30’ μετά από εντυπωσιακή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Δαμάστας με τελικό αποδέκτη τον Μιγκέλ Ολιβέιρα που σκόραρε για το 0-2.

Το επόμενο φιλικό της Δαμάστας είναι την Τετάρτη με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γιώργος Ριτζάκης): Βλαχάκης (46’ Κασαπίδης), Παληγεώργος (70’ Φασαράκης), Τρικουνάκης (75’ Καραβοκύρης), Λάμτσε, Ασκητίδης (46’ Γιαννακούρος), Μαθιουδάκης (75’ Χειμωνέτος), Σκουλάς (46’ Κοντορινάκης), Κόλα (55’ Περδικάκης), Αρζίδης (46’ Τσίτας), Μάστορας (75’ Νταγκουνάκης) Νικόλτσης (70’ Σοφούλης)

ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Αννιτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Αποστολάκης, Μπάμπης, Παπαδάκης, Μεΐρέλες, Ολιβέιρα, Ραμάλιο και Κόκκινος. Αγωνίστηκαν και οι Μπιμπίρης, Πεταλάκης, Κορνηλάκης, Ζερβός, Μηλιαράκης, Μερκούρης, Βαρουξάκης, Τζουβάρας, Βερούσι, Κατσαρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News