Ηρόδοτος: Ανακοίνωσε Φρόκου, θέλει και Βαλαβανόπουλο

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Ανακοίνωσε Φρόκου, θέλει και Βαλαβανόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κυανόλευκοι ρίχνουν βαρύτητα στην ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής

Συνεχίζεται στον Ηρόδοτο η μεταγραφική ενίσχυση με το βάρος να πέφτει στην επιθετική γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού Ρενάλντο Φρόκου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες με τη φανέλα του ΟΦ Αρκαλοχωρίου έχοντας εξαιρετική παρουσία. Έτσι παίρνει από τον Ηρόδοτο την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Πέρα από τον Φρόκου, οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Νίκο Βαλαβανόπουλο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Δαμάστα.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου για τη μεταγραφή Φρόκου είναι: “Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρενάλντο Φρόκου από τον ΟΦΑ. Ο 21χρονος επιθετικός είχε επίσης αγωνιστεί παλαιότερα στον Ερμή Ζωνιανών και την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ .

Ρενάλντο σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ευχόμαστε υγεία πάνω απ´ όλα με την προσπάθεια σου αλλά και τη δουλειά που γίνεται μέσα στην ομάδα, να αναδείξεις το ταλέντο σου και να γράψεις πολλές επιτυχίες και γκολ με την φανέλα του συλλόγου μας”.

Να τονίσουμε ότι αύριο ο Ηρόδοτος δίνει ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας φιλοξενώντας στη Νέα Αλικαρνασσό τον Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News