Τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Ηροδότου ο Κώστας Κουντούρης

Ποδόσφαιρο
Τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Ηροδότου ο Κώστας Κουντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καθώς είχε συνεργαστεί ξανά με τον Ηρόδοτο στο πρόσφατο παρελθόν

Η Ακαδημία του Ηροδότου ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Κώστα Κουντούρη, ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής, επιστρέφοντας σε έναν σύλλογο που είχε συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ηρόδοτος αναφέρει για τον Κώστα Κουντούρη:

«Στον Κώστα Κουντούρη τα κλειδιά της Ακαδημίας μας! Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής διοίκησης της Ακαδημίας μας σε έναν γνώριμο και καταξιωμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου και κυρίως στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, τον Κουντούρη Κώστα. Στηριζόμενοι στην έως τώρα επιτυχημένη πορεία του στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, γεμάτος διάθεση για δουλειά και εξέλιξη σε αυτό που κάνει αυτός και οι συνεργάτες του»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Ηροδότου, ο Κώστας Κουντούρης τόνισε:

«Επιστρέφω σε έναν σύλλογο με τρομερή ιστορία σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορείς να μην δεχτείς μια τέτοια συνεργασία που εκτός από το τεράστιο όνομα και την ιστορία του συλλόγου, έχεις να συνεργαστείς με ανθρώπους που πέραν της αγάπης και της απεριόριστης εμπιστοσύνης και εκτίμησης στο πρόσωπο μου, είναι άνθρωποι με όραμα και πλάνο. Πάνω απ’ όλα με στόχο να καθιερώσουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, όσο πιο ψηλά μπορούν, όπως το έχουν αποδείξει άλλωστε σε προηγούμενες θητείες τους στο χώρο και στον σύλλογο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News