Γ Εθνική

Ανακοίνωση Δαμάστας για πρόθεση αποχώρησης τριών παικτών

Ο σύλλογος πήρε θέση σχετικά με την πιθανή αποχώρηση των Βαλαβανόπουλου, Φραγκουλάκη και Καστελλιανάκη

Ανακοίνωση Δαμάστας για πρόθεση αποχώρησης τριών παικτών

 

 

Για προσωπικούς λόγους τρεις παίκτες που είχαν αποκτηθεί από την Δαμάστα, οι Βαλαβανόπουλος, Φραγκουλάκης και Καστελλιανάκης εξέφρασαν την πρόθεση να αποχωρήσουν. Ο σύλλογος πήρε θέση, τονίζοντας ότι μέχρι να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά της αποδέσμευσής τους θα ανήκουν στο επίσημο ρόστερ της ομάδας ενώ έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να αναπληρωθούν τα κενα που θα δημιουργήσει η οριστική αποχώρηση των τριών παικτών.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Δαμάστας: «Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς, για δικούς του ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, έχουν εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα του ΑΟ Δαμάστας. Εφόσον υπάρξουν οριστικές αποχωρήσεις, θα δημοσιοποιηθούν από την επίσημη σελίδα της Δαμάστας, όταν τακτοποιηθούν λεπτομερώς όλα τα διαδικαστικά της αποδέσμευσής τους.

Μέχρι τότε και οι τρεις παίκτες ανήκουν στο επίσημο δυναμικό του ΑΟ Δαμάστας.

Παράλληλα η διοίκηση του ΑΟ Δαμάστας βρίσκεται από χτες, με την συνεργασία του τεχνικού διευθυντή και του προπονητικού επιτελείου σε αναζήτηση αξιόλογων ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν τα κενά που τυχόν δημιουργηθούν στην οριστική αποχώρηση των τριών συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Ήδη ο ΑΟ Δαμάστας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ελεύθερους παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα προχωρήσει στις επόμενες προσθήκες χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου, έχοντας άλλωστε το περιθώριο ως τον Οκτώβριο που πιθανολογείται ότι θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια