Στην οικογένεια του Αλμυρού ο Μιχάλης Επιτροπάκης

Ποδόσφαιρο
Στην οικογένεια του Αλμυρού ο Μιχάλης Επιτροπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών στην ομάδα του Γαζίου

Κίνηση ματ έκανε ο Αλμυρός, εντάσσοντας στις Ακαδημίες του τον Μιχάλη Επιτροπάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Μιχάλης Επιτροπάκης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, καθώς για μία 20ετία ήταν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Εργοτέλη και από τα χέρια του πέρασαν παίκτες που κάνουν μεγάλη καριέρα στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού αναφέρει τα εξής:

«Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Μιχάλη Επιτροπάκη που αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών μας. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου, και κάτοχος διπλώματος UEFA A'.

Έχει διατελέσει προπονητής για μία δεκαετία σε ομάδες του Ν. Ηρακλείου αλλά κυρίως έχει ταυτίσει το όνομά του προπονητικά με την ομάδα του Γ.Σ. & ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ στην οποία υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ για μία 20ετία (1999-2018), περίοδο κατά την οποία η ακαδημία του Εργοτέλη αναδείχθηκε σε μία από τις πολυπληθέστερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες της Ελλάδας καθώς ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που όχι μόνο στελέχωσαν την επαγγελματική ομάδα του Εργοτέλη αλλά και μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού, φτάνοντας κάποιοι από αυτούς μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας μας (Μπουχαλάκης – Κούτρης – Καρέλης).

”Έρχομαι σε ένα σωματείο με ιδιαίτερη δυναμική, του οποίου οι παράγοντες έχουν όραμα και φιλοδοξία να αναδείξουν τον Αλμυρό και την περιοχή του Γαζίου σε μία από τις πλέον υπολογίσιμες αθλητικές δυνάμεις του Ηρακλείου και της Κρήτης”, δήλωσε ο Μιχάλης Επιτροπάκης, λίγο μετά την συμφωνία του με την ομάδα μας (στην φωτογραφία με τον Πολύδωρο Σταματάκη, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Ακαδημιών).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News