Άγγελος Γκιόκας: Ένας πρωταθλητής στο ρόστερ του Γιούχτα!

Ποδόσφαιρο
Άγγελος Γκιόκας: Ένας πρωταθλητής στο ρόστερ του Γιούχτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 27χρονος φορ έγινε πλέον κάτοικος Αρχανών, έχοντας σαρώσει τα πάντα στο Ρέθυμνο και παίρνοντας τον τίτλο πέρυσι με την Επισκοπή

Άλλη μια μεταγραφή από τις πολλές που έχει πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι, παρουσίασε ο Γιούχτας, με τον Άγγελο Γκιόκα να είναι ένα από τα επιθετικά όπλα στην… φαρέτρα του Μηνά Πίτσου.

Ο 27χρονος φορ έγινε πλέον κάτοικος Αρχανών, έχοντας σαρώσει τα πάντα στο Ρέθυμνο και παίρνοντας τον τίτλο πέρυσι στην Γ’ Εθνική με την Επισκοπή. Ο Γιούχτας αναφέρει τα εξής στην παρουσίαση του Γκιόκα:

«Ο Άγγελος Γκιόκας μετά από έξι χρόνια στο ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου και πρωταθλητής Γ’ Εθνικής πέρυσι με την Επισκοπή, αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Γιούχτα και είναι ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο στην φαρέτρα του Μηνά Πίτσου!

Ο 27χρονος επιθετικός (γεν. 27 Αυγούστου 1993) δημιουργεί μαζί με τους Τάσο Τριανταφύλλου και Νίκο Κατσικοκέρη μια τρομερή επιθετική τριπλέτα, αντάξια των προσδοκιών της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Στη δήλωσή του για τη συνεργασία του με τον Γιούχτα, ο Άγγελος Γκιόκας επεσήμανε τα εξής:

«Ο Γιούχτας νομίζω είναι ένα σωματείο που όλοι θέλουν να αγωνιστούν εκεί. Η οργάνωσή του είναι απόλυτα επαγγελματική, άπαντες είναι κοντά στην ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται καθημερινά τώρα στην προετοιμασία. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και να έχουμε την υγειά μας για να πρωταγωνιστήσουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Εγώ είχα μια μικρή ατυχία στην προετοιμασία αλλά ουσιαστικά έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσω κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας».

Να τονίσουμε ότι το ενδιαφέρον του Γιούχτα για τον Γκιόκα δεν προέκυψε αυτό το καλοκαίρι, καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν γίνει επαφές μαζί του για να μετακομίσει από το Ρέθυμνο στις Αρχάνες.

Σε μικρή ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Ελλάς Ποντίων ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν η ΑΕ Ληλαντίου στο τοπικό Χαλκίδας. Ωστόσο εκεί που η πορεία του εκτοξεύτηκε ήταν στον ΑΟ Χαλκίδας, όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια και από την Δ’ Εθνική πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει τις σπουδές του στο Ρέθυμνο και το 2014 συμφώνησε με τον Άρη Ρεθύμνου παίζοντας στην Α’ Κατηγορία. Μετά από δύο χρόνια αναδείχτηκε πρωταθλητής με τον Άρη, όπου έμεινε συνολικά τρία χρόνια. Το 2017 μετακόμισε στην Επισκοπή, πήρε το νταμπλ κάνοντας τρομερή χρονιά με 34 γκολ αλλά στάθηκε άτυχος καθώς λίγο πριν το τέλος της σεζόν υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό. Όταν επέστρεψε μετά από επτά μήνες, η Επισκοπή αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική ενώ την περσινή σεζόν (2019-2020) αναδείχτηκε πρωταθλητής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Άγγελο Γκιόκα. Στην φωτογραφία ο 27χρονος φορ με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Γιώργο Μπετεινάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News