Λάτιν χρώμα για την Δαμάστα με τρεις Πορτογάλους!

Ποδόσφαιρο
Λάτιν χρώμα για την Δαμάστα με τρεις Πορτογάλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψαν στο Ηράκλειο οι Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες αλλά και το νέο απόκτημα, ο Φιλίπε «Πίπο» Ραμάλιο

Δύο παίκτες που συνέβαλαν πέρυσι τα μέγιστα για την κατάκτηση του τίτλου για την Δαμάστα, οι Πορτογάλοι Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, επέστρεψαν στο Ηράκλειο για να φορέσουν την φανέλα του συλλόγου και στην Γ’ Εθνική… αλλά δεν ήταν μόνοι τους!

Η πορτογαλική παροικία της Δαμάστας αυξήθηκε και με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Φιλίπε Ραμάλιο ή «Πίπο», ανεβάζοντας τους δείκτες του ενθουσιασμού και δίνοντας ακόμα πιο έντονο λάτιν χρώμα στην ομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» τους υποδέχτηκαν αρχικά έξω από την αίθουσα αφίξεων ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Νίκος Ανδριαδάκης και το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργος Μαθιουλάκης και στη συνέχεια τους καλωσόρισε και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιάννης Νικηφόρος, με τον οποίο βέβαια ήταν σε συχνή επαφή με τον Μάρκο και τον Μιγκέλ όλο αυτό το διάστημα ενώ κίνησε και τις διαδικασίες για την απόκτηση και του «Πίπο».

Ο φυσικός ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα στελέχη της Δαμάστας και μετέφεραν στους άρτι αφιχθέντες παίκτες το καλωσόρισμά του! Οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές μάλιστα έκαναν στο αεροδρόμιο και το απαραίτητο Test COVID.

Πρώτο φιλικό με ΠΑΟΚ

Εντωμεταξύ η Δαμάστα θα δώσει αύριο το πρώτο της φιλικό τεστ προετοιμασίας με… άρωμα Μαλεβιζίου, καθώς με σέντρα στις 18:30 θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Πλην των τριών Πορτογάλων που αναμένεται να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News