ΠΟΑ: Στα «πράσινα» και ο Τσιρούδης

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Στα «πράσινα» και ο Τσιρούδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 18χρονου επιτελικού μέσου

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΟΑ, που ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σταύρου Τσιρούδη.

Πρόκειται για 18χρονο επιτελικό μέσο, που κατάγεται από τον Έβρο και οι Ατσαλενιώτες επενδύουν στο ταλέντο του για το μέλλον.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Επενδύει στο μέλλον η ομάδα μας καθώς ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του 18χρονου Σταύρου Τσιρούδη!

Ο Σταύρος, γεννημένος το 2002 στις Καστανιές Έβρου, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ορέστη Ορεστιάδος όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Eπίσης τρία χρόνια αγωνίστηκε στον ΜΑΣ Άρδας Καστανεών ενώ υπήρξε μέλος της Μικτής Έβρου για τέσσερις σεζόν, γεγονός που εξαργύρωσε με την κλήση του για δοκιμαστικό στον Ολυμπιακό.

Αγωνίζεται ως επί το πλείστον σαν επιτελικός μέσος αλλά μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παίζει ως μικρός στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Σταύρο καλώς όρισες στην οικογένεια του ΠΟΑ, σου ευχόμαστε να είσαι γερός και να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιρούδη μετά τη μεταγραφή στον ΠΟΑ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ιστορικής αυτής ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά, να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News