Πόρος: Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ρωμανό

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ρωμανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πόρος πήρε θέση για το μείζον ζήτημα με τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Τη συμπαράστασή του στο Ρωμανό και σε όλα τα σωματεία, για το μείζον θέμα με τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Πόρος. «Διαφωνούμε κάθετα με αποφάσεις-ταφόπλακα εναντίον των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων και βρισκόμαστε στο πλευρό τους» αναφέρει ο Πόρος ενώ χαρακτηρίζει «ΗΡΩΕΣ» τους παράγοντες. Αναλυτικά:

"Ο Α.Ο. Πόρος συμπαραστέκεται στο φίλο σωματείο του Α.Ο. Ρωμανού και σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία σχετικά με το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Διαφωνούμε κάθετα με αποφάσεις-ταφόπλακα εναντίον των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων και βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι ο Α.Ο. Ρωμανός μας φιλοξένησε άψογα στο β' μισό της περσινής σεζόν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο της Ελιάς και αγκάλιασε θερμά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία επιτελούν αγωνιστικό και κοινωνικό έργο και οι ΗΡΩΕΣ άνθρωποι-παράγοντες που τα στελεχώνουν αξίζουν γενικότερα πολύ καλύτερη συμπεριφορά από την Πολιτεία αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση".

Στο φουλ η προετοιμασία

Μεγάλη διάθεση δείχνουν οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, με την πρώτη εβδομάδα δουλειάς να ολοκληρώνεται μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Το προπονητικό τιμ έδωσε βάρος στην αερόβια αντοχή, στη δύναμη και στην ευλυγισία ειδικά στις πρωινές προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, ενώ στο τακτικό κομμάτι η προσοχή εστιάστηκε τις πρώτες ημέρες στην αμυντική λειτουργία. Σήμερα ο Βασίλης Κρασανάκης έχει δώσει ρεπό, ενώ Δευτέρα (03/08)-Τρίτη (04/08) οι παίκτες θα περάσουν εργομετρικά σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο φιλικό του Πόρου έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου με αντίπαλο την Α.Ε. Κατσαμπά στις 19:00 στο "Lido Soccer".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News