Κρητικός όμιλος: Δήλωσαν 15 ομάδες συμμετοχή, ερωτηματικό η 16η θέση

Ποδόσφαιρο
Κρητικός όμιλος: Δήλωσαν 15 ομάδες συμμετοχή, ερωτηματικό η 16η θέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα και η Παλαιόχωρα, αναμονή για Απόλλωνα

Οι σίγουρες ομάδες στον νέο κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι 15 και αναμένεται πλέον τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει αν παραμείνουν τόσες ή θα καλυφθεί από τα Χανιά η κενή 16η θέση.

Μετά την Νεάπολη, η τελευταία θετική εξέλιξη για το κρητικό ποδόσφαιρο ήταν η δήλωση συμμετοχής της Παλαιόχωρας, για την οποία υπήρχαν ερωτηματικά αν θα κατέβει στην Γ’ Εθνική.

Μετά από συζητήσεις που έγιναν και δεσμεύσεις που δόθηκαν για οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες της περιοχής, αποφασίστηκε να κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας βασική έδρα το γήπεδο Καντάνο.

Έτσι, μόνο ο Πανακρωτηριακός δεν θα δώσει το παρών και το ενδιαφέρον εστιάζεται στα Χανιά για την πιθανή αντικατάστασή του. Μέχρι τις 7 Αυγούστου έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στην θέση του ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, που πέρυσι τερμάτισε 3ος στην Α’ ΕΠΣ Χανίων και ήδη δημιουργεί μια καλή ομάδα για τη νέα σεζόν.

Στον Απόλλωνα γνωρίζουν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Πανακρωτηριακού, ωστόσο δεν έχουν ακόμα πάρει οριστική απόφαση. Αν ο Απόλλων δεν αποδεχτεί το εισιτήριο ανόδου, είναι πλέον στην δικαιοδοσία της ΕΠΟ αν θα ερωτηθεί και η 4η της περσινής βαθμολογίας των Χανίων Σπάθα ή θα μείνουν 15 ομάδες στον κρητικό όμιλο. Αυτές οι σίγουρες 15 είναι:

Γιούχτας

Ηρόδοτος

ΠΟΑ

Πόρος

Δαμάστα

Αλμυρός

Χανιά

ΣΥΝΚΑ

Άρης Σούδας

Παλαιόχωρα

Ρέθυμνο

Ρεθυμνιακός

Αστέρας Ρεθύμνου

Άρης Ρεθύμνου

Λασίθι

ΑΟΑΝ

Νεάπολη

Αναγέννηση Ιεράπετρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News