Δαμάστα: "Πρώτη" ενόψει Γ' Εθνικής με μοναδικό στόχο τον τίτλο

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: "Πρώτη" ενόψει Γ' Εθνικής με μοναδικό στόχο τον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολλά νέα πρόσωπα, αισιοδοξία και χαμόγελα ξεκίνησε η προετοιμασία των πρωταθλητών Ηρακλείου

Με ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, η Δαμάστα ξεκίνησε την προετοιμασία της, έχοντας αισιοδοξία, ενθουσιασμό και δίψα για επιστροφή στα γήπεδα μετά από πέντε μήνες λόγω της απραξίας που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός έδωσε από την πρώτη στιγμή την την κατεύθυνση για σκληρή δουλειά με συνέπεια και ποιότητα, ώστε να βαδίσουν σε επαγγελματικά πρότυπα και με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα.

Πολλά ήταν και τα νέα πρόσωπα στην επίσημη πρώτη της Δαμάστας. Το παρών έδωσαν οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Νίκος Βαλαβανόπουλος, Μιχάλης Αννιτσάκης, Βασίλης Μπάμπης, Γιώργος Κουντούρης, Γιάννης Παπαδάκης, Μύρων Ζερβός, Λευτέρης Παγωνάκης, Κωνσταντίνος Μηλιαράκης. Σίντριτ Μερκούρης, Γιάννης Κόκκινος, Νίκος Αντωνάκης και ο μικρός Δημήτρης Κατσαρός, που έχει καταγωγή από την Δαμάστα.

Στις 10 Αυγούστου θα αφιχθούν οι τρεις Πορτογάλοι, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Μάρκο Μεϊρέλες και το νέο απόκτημα Φιλίπε Ντα Κρουζ Ραμάλιο. Την επίσημη πρώτη προπόνηση παρακολούθησε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης, η διοίκηση και τα στελέχη της ομάδας, με ομοψυχία για τον υψηλό στόχο που έχει θέσει φέτος η ομάδα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News